Villa Andrea, Pula - Kroatien (Hotelklasse: 3 stjerner)

BELIGGENDE i Šišan nær Pula

Boligen har 4 soveværelser. Velegnet til 10 personer med ekstra opredninger i soveværelset.

Villa Andrea ligger i Šišan på den vestlige del af Istrien. Huset er placeret på en 1700m2 lukket grund med tilhørende have og plads til familieaktiviteter. Her er der bl.a. en stor skøn græsplæne med plads til diverse boldspil og trampolin. Et hus som indbyder til et ferie hvor tiden primært foregår udendørs. Huset ligger i 8 km afstand til den charmerende historiske by Pula, der er Istriens største by. Det giver udgangspunkt for den for nogle spændende dagsudflugter til hyggelige og stemningsfyldte Pula med de små gader og historiske momumenter. Byen oser af hygge på fortovsrestauranter og  til en aftentur omkring havnepromenaden ved lystbådehavnen. 

Indretning
Villa Andrea har et boligareal på 230m2 til max 10 personer. Huset indeholder et køkken med lille spisebord. Køkkenenet er veludstyret med kaffemaskine, opvaskemaskine, mikrobølgeovn, vaskemaskine og køleskab. Stueetagen indeholder opholdstue med sofaer og et større spiseplads, Satellit-TV, DVD afspiller og gratis WI-FI. Der er direkte udgang fra stuen til den overdækkede terrasse. Huset har på 1. sal 4 soveværelser, hvor der er mulighed for ekstra opredning i de to. Desuden er der 3 badeværelser med toilet og bad. Villaen fremstår indbydende og moderne. 

Grunden er stor med dejlig have. Haven består af græsplæne med trampolin, og diverse facilitter til boldspil og af et flisebelagt pool område med tilhørende solsenge, parasol og udendørs bruser. Her er mulighed for masser af solskinstimer ligesom der er et dejligt overdækket område til de der foretrækker skyggen.

 Villaen har egen gratis parkering ved huset. Det er ikke muligt at medbringe kæledyr. Ring og hør om ledige datoer.

Beliggenhed
Huset er beliggende i Šišan, kun 2 km fra byen fiskerbyen Liznjan ved Kvarnerbugten. Omgivelserne er præget af landbrug og er et ideelt område til en afslappet ferie. Der er 300m til nærmeste indkøbsmulighed. Nyd behagelige og hyggelige middelhavsaftner under blinkende stjerner. Nyd udsigten til de mange smukke træer i omgivelserne. Fordyb jer i ferielekturen i den skønne have med mange gode siddehjørner. Omgivelserne indbyder til udforskning på cykel, men I kan også spadsere på den skønne strandpromenade i Medulin. Huset ligger få km fra ferieresort området Medulin som er et besøg være. Og ellers er der 8 km til historiske Pula og 10 km til Pula lufthavn.

Udflugtsmål er der mange af med Šišan som udgangspunkt. Det er oplagt at besøge Pula med opleve den hyggelige stemning og lokale serværdigheder fx. Pula Arena, hvor romerne havde deres drabelige kampe og Pula Katedral.  Den populære sandstrand Bijeca er et oplagt mål til en afslapningsdag ved stranden.

Fakta

  Max antal personer: 10   Pool: ja
  Antal sovevær: 4 stk   Grill: nej
  Størrelse: 230m2   Wifi: Ja
  Antal etager: 2   Aircondition: Ja
  Husdyr tilladt: nej   Parkering: Ja
  Slutrengøring:    Depositum: