Valparaiso Palace og Spa, Palma (Hotelklasse: 5 stjerner)

Et lækkert luksushotel, med beliggenhed i det eksklusive Bonanova-kvarter, perfekt for en luksusferie, hvor afslapning og hinanden er i fokus. Hotellet byder på en af de smukkeste haver, og en fantastisk udsigt i elegante værelse i stille omgivelser. Hotellet byder alle deres gæster ind i SPA-området, som er et af de bedste i hele Palma området. Vil man ud og være lidt aktiv, kan et match på tennisbanen være fristende, eller en tur i fitness. Ønsker man mere at slappe af og måske nyde en god bog, er der rig mulighed for det, ved hotellets pool og smukke have. Til den kræsne gæst.

Beliggenhed
Hotellet ligger i byen Palma de Majorca. Hotelle ligger højt over Palmabugten, så udsigten er til UG. Omgivelserne er smukke, og spækkert med den ene flotte palme efter den anden. Til centrum er der 7km, og til stranden er der blot 5 km.

Forplejning

Hertil kan der tilkøbes en super delikat morgenmadsbuffet med friske råvarer. Ønskes der både morgenmad og aftenamad, kan der tilkøbes halvpension. Derudover er det muligt at nyde et lækkert måltid mad på et af hotellets restauranter, om du er diabetiker vegetar eller andet, så er menukortet lækkert.


Værelsere

- Dobbeltværelser (2 pers)

- Deluxe dobbeltværelse med havudsigt (2 pers)

- Supreme dobbeltværelse med havudsigt (til 2 og 3 pers)

- Junior suite (2 pers)

- Enkeltmands værelse

Moderne, lyse og flotte værelser, somn alle haraircondition, TV, minibar (mod betaling), badekåber og egen balkon med pragtful udsigt overbyen, bugten eller bjergene.

 

Attribut

Pension Mulighed for tilkøb af morgenmad og halvpension
Strand 5 km til sandstrand
Centrum 7 km til Magaluf
Indkøb Kiosk/butik
Værelser/lejl. Værelser
Elevator Ja
Pool Ja
Børnepool Ja
Wellness Gratis adgang til SPA
Parkering Ja
Internet Gratis på fællesområderne