Rejser til Tenerife

Øster Lindet tilbyder flyrejser til Tenerife fra november til april.

Nederst på siden ses et udvalg af hoteller. Har du et specifikt hotelønske, så lad os høre om det - vores hotel-database er stor og måske har vi også din favorit. 

Der findes ingen online priser da flypriser ændrer sig konstant. Vore priser følger flyprisernes udvikling. 

Det kan vi: 

 • Flyrejser til Tenerife fra Billund, Allborg og Kastrup.
 • Tilbyde et stort udvalg af hoteller. 
 • Arrangere transport fra lufthavn til hotel t/r.
 • Tilbyde flexible rejseperioder fra 2 nætter til flere måneder.
 • Bemærk: Opholdet på Costa Brava er på egen hånd. 
Send en forespørgsel: KLIK

Eller ring for personlig assistance på tlf 7010 6343.

Sådan arbejder vi:

 • Når vi modtager en forespørgsel - telefonisk eller på mail - får du svar indenfor 48 timer på arbejdsdage.
 • Vi afsøger de billigste flypriser i ønskede rejseperiode, så i får rejsen billigst mulig.
 • Vi sender normalt min. 2 hotel valgmuligheder til jer.
 • Herefter kan i vurdere tilbudet inden i beslutter jer.
TIPS

Hvad er vigtigst - pris eller flytider? 
Afrejse midtuge er generelt billigere end i forbindelse med en weekend. Samtidig gælder at aftenfly ud ofte er billigere end morgenfly ud.. 

Når du køber din pakkerejse hos Øster Lindet Rejse er du dækket af rejsegarantifonden ligesom vi er medlem af Danmarks rejsebureauforening. Din garanti for et seriøst produkt.

Status:
Ring for priser på 7010 6343

Lokalområdet

Lokalområdet

Med sommerklima hele året er Tenerife naturlig nok et fast feriested for mange solhungerende danskere - ikke mindst i den mørke kolde vintertid. Trangen til lys og varme er stor, og med lidt planlægning kan det gøres endnu billigere end tidligere - specielt for de som har besluttet sig for en langtidsferie på mellem 4-12 uger i vinterhalvåret.

Tenerife er øen med det "evige forår". Den ligger lunt i Atlanterhavet ud for Afrikas vestkyst og kan derfor byde på dejlige solskinsdage det meste af året. Året rundt kan du sidde i skjorteærmer på fortovscafeer mens venner og familie må nøjes med regn og rusk i Dannevang. Nyd maden og nattelivet i langdrag og lad landskabet drage dig til sig med sin eksotiske magnetisme. Fiskerne sørger for at der er frisk hummer og andet luksus fra havet, slagteren disker op med det bedste kød mens Pedro, Pablo og de andre sørger for at du ikke keder dig på din ferie.

På Tenerife findes Spaniens højeste bjerg og verdens 3. største vulkan, Pico del Teide ( 3718 m.o.h). Tenerife er den største af de canariske øer med en varieret natur og spændende udflugtsmuligheder. Den solfyldte sydkyst er nærmest ørkenagtig, hvorimod den nordlige del er frodig og grøn, fyldt med blomster, vinstokke og bananplantager. Til trods for øens lille størrelse kan der være store forskelle på vejret fra den nordlige ti den sydlige kyst. En dejlig ø med en god og afslappet stemning og hvor det er dejligt at nyde livet i sit eget tempo uanset om det er 1 uge eller meget mere.
 

Rejser til Tenerife

Herunder ses et skema over hvilke ugedage der flyves fra henholdsvis Billund og Kastrup til Tenerife.
Flyplaner til Tenerife 2013/2014
  Mandage Tirsdage Onsdage Torsdage Fredage Lørdage Søndage
Fra Billund - 04.01.13 - 31.12.13         x    
Fra Billund - 07.01.14 - 25.03.14  x       x    
Fra Kastrup - 01.11.12  til 31.12.13   x   x     x
Fra Kastrup - 01.01.14 til 31.03.14   x   x     x

Kan du ikke få det ønskede frem så kontakt os på tlf 7010 6343 og så finder vi bedste alternativ til dig.
Forbehold for ændringer

 

Rejser til Tenerife

 

Rejser til Tenerife kan bestilles til højre under "Fly + hotel eller Kun hotel".  Eller under langtidsferie
 • Billund - Fly med Ryan Air
 • Kastrup Fly med Norwegian
 
Billige rejser til Tenerife - Øster Lindet Rejser til Tenerife - Tenerife billigst til Tenerife fra Billund - Rejser Tenerife - Rejser Gran Canaria

Vi tilbyder hoteller stort set overalt på øen. De 2 de mest kendte og livlige områder af øen er Playa de las Aemerica og Los Cristianos. Engang var det 2 adskilte byer, men efterhånden som øens popularitet voksede, fik de 2 soltiltrækkende byer også vokseværk. Således er byerne i dag faktisk sammenhængende med flere centrale og meget livlige områder både hvad angår shopping og aften/nattelivet. Udover disse 2 områder findes der utal af minde og aldeles charmerende byer, hvor tempoet er lidt lavere. Se dig omkring og vælg det som passer bedst til dg.

Playa de las Americas

Playa de las Américas er centrum for både forlystelser og strandliv på solsikre sydlige Tenerife. Samtidig er det et rejsemål i konstant udvikling. Hvert år skabes nye gågader, nye spa-centre, shoppingsteder, restauranter og klubber. På "strandpromenaden" ligger der en masse små og store restauranter og caféer bl.a Cafe De Paris, der er en pragtfuld udsigt ud over havet mod La Gomera, der er levende musik hver aften, maden er altid i top,serveringen perfekt, rimelige priser.

Los Cristianos

Los Cristianos ligger på Tenerifes også på den solrige sydkyst og er vokset sammen med Playa de las Américas. Alligevel fortjener den lille by sin egen præsentation, fordi den er en sand perle. En rigtig lille by med charme og atmosfære, bygget op omkring fiskerihavnen længe før masseturismen kom til stedet. Skal du spise en aften i Los Cristianos, må du ikke gå glip af restauranten Chill Out - en ægte Gourmet restaurant beliggende lige før byen (ved havnen).

Playa de Fanabé

De 3 byer Playa de Fañabé, Playa de las Américas og Los Cristianos er egentlig sammenhængende i dag, og  strækker sig over mange kilometer langs øens fineste og mest solsikre strande. Af disse 3 byer er Playa de Fañabé det nyeste og mest sofistikerede i stil og udbud.

Los Gigantes

Mens mange feriebyer på De Canariske Øer vokser både i bredden og i højden, har Los Gigantes bevaret sin hyggelige småbyatmosfære. Den lille by ligger på Tenerifes vestkyst og er blevet en favorit blandt dem, som lægger stor vægt på hyggefaktoren. Skal du og spise hyggeligt og godt så kan restaurant Tapas anbefales. En stemningsfuld spansk lokal restaturant med festlige medarbejdere der gør det til en oplevelse at spise der. Maden er meget lækkert og smager fantastisk.

Hotel

Aparthotel Malibu Park, Tenerife

Aparthotel Malibu Park, Tenerife

Playa de las Americas Et dejligt 3-stjernet kompleks på den sydlige del af Tenerife tæt på Playa de las Americas. Hotellet har en dejlig have med lækkert poolområde og so...
Apartment Alondras Park, Tenerife

Apartment Alondras Park, Tenerife

Costa del Silencio-Tenbel Prisgunstigt og pænt lejlighedskompleks. Med sine tre swimmingpools omgivet af kridhvide lejligheder i 2 etager i andalusisk byggestil, er Alondras Park rammerne for e...
Hotel H10 Conquistador, Tenerife

Hotel H10 Conquistador, Tenerife

Playa de las Américas Et lækkert og flot hotel med flere pools og børnepool, der er dekoreret med palmer og buske, så tropestemningen er sikker! På H10 Conquistador ka...
Hotel H10 Costa Adeje Palace, Tenerife

Hotel H10 Costa Adeje Palace, Tenerife

Playa Adeje Et ægte 4* strandhotel kun 50 m fra La Enramada-stranden. Her er store udendørs swimmingpools, boblebad og spa. De smarte værelser har en møbleret balkon. Det luk...