Temarejser

Året rundt byder vi på et spændende udvalg af temarejser - alt fra musik og teater oplevelser til julemarkeder og aktiv familieferie. Nogle ture er specialture som kun kører den ene gang mens andre kan tilbydes løbende året rundt. Turene kan også virke som god inspiration til større og mindre grupperejser.

 

Tema: Andrea Bocelli i Budapest

Vi afventer nye datoer for 2019.. DEN SKØNNESTE MUSIK...... EN MINDEVÆRDIG OPLEVELSE. Oplev en storslået livekoncert med Andrea Bocelli på en dejlig forlænget weekendtur til Budapest. Andrea Bocelli byder på en af de helt store klassiske musikoplevelser. En verdenstjerne som kun indtager de helt store scener. Kombiner oplevelsen med et par hyggelige dage i den smukke by Budapest. ANDREA BOCELLI Andrea Bocelli er en af tidens mest eftertragtede klassiske sangere og er med mere end 80 millioner solgte albums på verdensplan den mest succesfulde ....Læs mere »

Tema: Kunstrejse til Nordspanien

KUNST & Kulturweekend i NORDSPANIEN. Nyd en spændende forlænget weekend i Figueras i NordSpanien. Området byder på kunst og kultur i verdensklasse, og du bor på charmerende hotel midt i det historiske kvarter. Rejs fra Billund hver lørdag. OM FIGUERES Figueres er en lille by som ligger i hjertet af Catalonien med omkring 40.000 indbyggere. Området er fortrylllet med god mad og vine, skønne strande og catalansk kultur når det er bedst. Du bor på byens hyggeligste hotel med masser af charme. Et hotel hvor Salvador Dali ....Læs mere »