Kultur og oplevelsesrejser

Året rundt byder vi på et spændende udvalg af kulturelle oplevelsesrejser og spændende temarejser - alt fra natur, kunst og kullturoplevelser til teater, julemarkeder og aktiv familieferie. Nogle ture er specialture som kun kører den ene gang mens andre kan tilbydes løbende året rundt. Turene kan også virke som god inspiration til større og mindre grupperejser.

På mange ture er der ikke faste datoer. De fleste ture kan laves med afrejse hver uge året rundt. Ring og lad os høre dine ønsker, så sender vi et forslag til jer. 

 

 

Natur: Sommer i Tromsø

NATUR: SOMMER I TROMSØ Daglig afrejse fra 1.7. – 26.10 2020 Tromsø kan besøges året rundt og byder på kæmpe natur- og kulturoplevelser. Tromsø er den nordligst beliggende universitetsby, og der summer af glæde og hygge i gaderne og havnemiljøet samt på caféerne og restauranterne. I sommermånederne kan du opleve ”midnatssolen danse”, du kan nyde en hel fantastisk natur eller bevæge dig ud i hæsblæsende aktiviteter og ikke at forglemme de spændende kulturtilbud. Snyd ....Læs mere »

Natur: Vinter i Dubrovnik & Montenegro

NATUR: DUBROVNIK & MONTENEGRO i vinterhalvåret "Smart-travellers" rejser til Dubrovnik om vinteren. Den pragtfulde UNESCO-fredede by er om vinteren mere fantastisk end nogensinde. Atmosfæren er autentisk, og byen er ikke fyldt med en blanding af krydstogtsturister, badegæster og andre besøgende, som blot skal opleve Old Town på en dagstur. Vinteren er til de, som ønsker den ægte vare - de som virkelig vil opleve Balkans mest eventyrlige by, kende historien og se de unikke områder i bymidten - dag og aften. Denne tur ....Læs mere »

Tema: Andrea Bocelli i Budapest

Vi afventer nye datoer for 2020... RING OG HØR DEN SKØNNESTE MUSIK...... EN MINDEVÆRDIG OPLEVELSE. Oplev en storslået livekoncert med Andrea Bocelli på en dejlig forlænget weekendtur til Budapest. Andrea Bocelli byder på en af de helt store klassiske musikoplevelser. En verdenstjerne som kun indtager de helt store scener. Kombiner oplevelsen med et par hyggelige dage i den smukke by Budapest. ANDREA BOCELLI Andrea Bocelli er en af tidens mest eftertragtede klassiske sangere og er med mere end 80 millioner solgte albums på verdensplan ....Læs mere »

Tema: Kunstrejse til Nordspanien

RING OG HØR PÅ PRISER VI AFVENTER NYE FLYRUTER FRA RYAN AIR KUNST & Kulturweekend i NORDSPANIEN. Nyd en spændende forlænget weekend i Figueras i NordSpanien. Området byder på kunst og kultur i verdensklasse, og du bor på charmerende hotel midt i det historiske kvarter. Rejs fra Billund hver lørdag. OM FIGUERES Figueres er en lille by som ligger i hjertet af Catalonien med omkring 40.000 indbyggere. Området er fortrylllet med god mad og vine, skønne strande og catalansk kultur når det er bedst. Du bor på ....Læs mere »