Hotel Santana, St. Pauls Bay, Malta (Hotelklasse: 4 stjerner)

Et populært og indbydende hotel med en flot panoramaudsigt fra tagterrassen. Du bor i Maltas mest attraktive område ved smukke St. Pauls Bay tæt på shopping, restauranter, strand og stemningsfuld strandpromenade. Hotellet byder på 3 dejlige solterrasser hvoraf den ene er tagterrassen. Det er også her du finder den udendørs pool. Mens du nyder udsigten over St. Pauls Bay kan du passende nyde en drink fra poolbaren. Svigter vejret en dag kan du stresse af i wellnessområdet som byder på spa, sauna, jacuzzi, fitness og skønhedsbehandlinger (mod tillæg). Der er også en indendørs pool. Restaurant Moire byder indenfor i  en stilfuld atmosfære til alle måltider, mens stilen er mere afslappen i Cafe Castagna. Zazen Garden er hotellets nye udendørs have med indbydende eftermiddags- og aftenstemning – oplagt til en drink eller læse i en god bog. Hotellet byder på et super ophold på Malta. 

Beliggenhed
Fantastisk beliggenhed på Qawra halvøen ved byerne Bugibba og St. Pauls Bay. Få meter fra hotellet ligger en 2,5 km lang promenade. I Qwera er der et mindre udvalg af butikker, restauranter, supermarkeder, barer, biograf og casiono. I både Bugibba og St. Pauls Bay er der lidt mere af det hele. Det gode busnetværk forbinder byen med resten af øen.

Forplejning
Opholdet er inklusiv kvartpension. Der kan tilkøbes halvpension og all inklusive i visse perioder. 

Værelserne
Alle væreler er udstyret med aircondition, TV, radio, telefon, safebox, Minibar samt kedel (medbring selv kaffe og te) – Max 3 pers. Pr værelse. Familieværelser til 4 pers. på forespørgsel.

Attribut

Strand 150m
Centrum 0m
Indkøb 0m
Etager 6
Elevator Ja
Bar Ja
Pool Ja
Børnepool Ja
Wellness Ja
Legeplads Nej
Parkering Nej
Internet Ja, gratis