Rejser til Spanien

Spanien byder på nogle af Europas bedste strande, der hvert år tiltrækker i tusindvis af danskere. Det er uden sammeligning det mest populære ferieland for solelskende og livsnydende danskere. Krydres dette med lokalbefolkningens afslappede livsstil, hvor der altid er tid til at nyde en god tapas med vin udendørs i det milde klima, så er ferieoplevelsen fuldendt. At naturen i baglandet og langs kysterne er helt uimodståelig, og de omkring liggende landsbyer nærmest forfører én tilbage til Middelalderen, mens metropoler som Barcelona og Malaga sprænger oplevelsesbarometeret på selv de mest forventningsfulde, er blot en biting i denne forbindelse.

Mange drager til deres eget lille favoritområde år efter år, mens andre ynder at prøve noget nyt hver gang. For begge parter har landet så rigeligt at byde på. Der kunne fortælles meget mere om dette pragtfulde land, men det er med Spanien, som med alt andet godt her i livet. Det skal opleves.

Status:
Ring for priser på 7010 6343

Rejser til Costa Brava

Øster Lindet tilbyder flyrejser til Costa Brava året rundt. Nederst på siden ses et udvalg af hoteller. Har du et specifikt hotelønske, så lad os høre om det - vores hotel-database er stor og måske har vi også din favorit.  Der findes ingen online priser da flypriser ændrer sig konstant. Vore priser følger flyprisernes udvikling.  Det kan vi:  Flyrejser til Costa Brava fra Billund og Kastrup. Tilbyde et stort udvalg af hoteller.  Arrangere transport fra lufthavn til hotel t/r. Tilbyde flexible rejseperioder ....Læs mere »

Rejser til Mallorca

Øster Lindet tilbyder flyrejser til Mallorca året rundt. Nederst på siden ses et udvalg af hoteller. Har du et specifikt hotelønske, så lad os høre om det - vores hotel-database er stor og måske har vi også din favorit.  Der findes ingen online priser da flypriser ændrer sig konstant. Vore priser følger flyprisernes udvikling.  Det kan vi:  Flyrejser til Mallorca fra Billund, Aalborg og Kastrup. Tilbyde et stort udvalg af hoteller.  Arrangere transport fra lufthavn til hotel t/r. Tilbyde flexible rejseperioder ....Læs mere »