Ramla Bay Resort, Melieha, Malta (Hotelklasse: 4 stjerner)

Herligt familiehotel og en af Maltas skønneste beliggenheder på den nordligste kyst tæt på turistbyen Melieha. Her er mulighed for total afslapning. Hotellet har en utrolig god beliggenhed direkte ud til vandet med egen private strand. Ramla Bay Resort bliver ofte brugt til bryllupper pga. sin hyggelige og romantiske atmosfære. Hotellet er nyrenoveret i 2011. Hotellet byder på 3 pools, heraf en indendørs, som i vintermånederne er opvarmet. Hertil er der to børnepools. Endvidere er der restaurant, bar, legeplads, minimarked, mulighed for spa-behandlinger, internet café, børneklub og en stor dejlig og frodig have i hyggelig stil. Den smukt anlagte have byder på flere rummelige og møblerede terrasser, hvor gæsterne kan slappe af. Spillehallen omfatter billardbord, bordtennis og videospil. Der er også en tennisbane. Der tilbydes endvidere gratis trådløs internetadgang i lobbyen og barområdet. Der afgår bådture fra den private mole ved Ramla Resort.

Beliggenhed
Ramla Bay Resort ligger på Maltas nordligste spids og tilbyder udsigt over øerne Comino og Gozo. Der er 4 km til byen Melieha hvor der er stort udvalg af butikkers, restauranter etc. der er 200m til lokal busstop.

Forplejning
Opholdet er med morgenbuffet, men mod tillæg kan der købes All inklusive.

Værelserne
Nydlige værelser som alle har balkon, Sat TV, telefon, radio, safebox, aircondition, skrivebord, strygejern og -bræt, håføn og minibar. Alle værelser har endvidere balkon.

  • Dobbeltværelser og superior værelser er på 19m2 og kan vælges med udsigt til bjergene eller mod havet (tillæg). 3*
  • Deluxeaværelser er større og nyere og placeret på hotellets øverste etager. Indrettet i hyggelig Middelhavssstil. Disse har alle en flot panoramaudsigt mod havet (tillæg). 4*

Attribut

Pension 1/4
Strand 50m
Centrum 4000m
Indkøb 0m
Etager 4
Værelser/lejl. 280
Elevator Ja
Bar Ja
Pool Ja
Børnepool Ja
Wellness Nej
Legeplads Ja
Parkering Ja
Internet Ja