Ramada Plaza Menam Riverside, Bangkok (Hotelklasse: 4+ stjerner)

Ramada Plaza Menam Riverside er et dejligt hotel ved bredden af Chao Phraya-floden. Herfra har du en skøn udsigt over floden og byens skyline. Hotellet er en af vore favoritter i Bangkok. At bo ved floden giver mere luft omkring sig ligesom området er roligt med masser af restauranter og barer i nærheden.  

Hotellet tilbyder gratis bådtransport fra egen mole til den nærliggende Saphan Taksin BTS Skytrain-station. Herfra er der adgang til hele byen. Butikscentret Asiatique the Riverfront ligger 5 minutters gang derfra. 

Nydelige værelser med traditionel thailandsk indretning. Elegante mørke træmøbler, satellit-tv, skrivebord, sofabord og stort badeværelse. Der er gratis WiFi overalt. Hotellets wellness- og spacenter Massira omfatter et bredt udvalg af massage- og skønhedsbehandlinger samt sauna og dampbad. Gæsterne kan desuden træne i fitnesscentret. The Terrace@72 Restaurant & Bar tilbyder åbent show-køkken med et udvalg af grillede kød-, fiske- og skaldyrsretter samt en betagende byudsigt. På den udsøgte restaurant Eurasian Grill fåes bl.a Angus-oksefilet, norsk laks og kongekrabber fra Alaska. Roomservice døgnet rundt. De 4-stjernede faciliteter omfatter desuden stor udendørs pool med liggestole og parasoller. En god base i Bangkok.

Attribut

Strand -
Centrum 0m
Indkøb 200m
Etager 12
Værelser/lejl. 525
Elevator Ja
Bar Ja
Pool Ja
Børnepool Nej
Wellness Ja