Ola Apartaments Es Ravells d'Or, Cala d'Or (Hotelklasse: 3 stjerner)

Et stort, lyst og indbydende lejlighedskompleks med et hyggeligt poolområde omringet af flotte grønne planter. Hotellet ligger i Santany og henvender sig især til familier med børn. I højsæsonen vil der være underholdning for både børn og voksne, men tiltaler en god bog på solsengen dig mere, er der også rig mulighed for det. Poolområdet bliver hurtigt en hovedattraktion for børnene, og de kan få timevis til gå med at bade og lege i området. Skulle de gå hen og få svømmehud mellem fødderne, kan et spil bordtennis også lade sige gøre.
Området byder på en af Mallorcas fineste hvide strandbugter og en hyggelig atmosfære i byen med mange lækre restauranter.  

Beliggenhed
Hotellet ligger i Santany med kun 2 km til Cala d'Or Marina og 4 km til Cala Sa Nau. Vil I ud og nyde et godt måltid mad, vil I i en gåafsted af 150 m møde lækre indbydende restauranter.

Værelserne
Alle 71 lejligheder er udstyret med tekøkken, køleskab, mikrobølgeovn, pengeskab, gratis WiFi, aircondition og fladskærm. Derudover vil der være mulighed for at nyde morgenkaffen på balkonen.

Attribut

Pension Nej
Strand Ja
Centrum 120 m
Indkøb 120 m
Etager 3 etager
Elevator Ja
Bar Kaffebar eller café
Pool Ja
Børnepool Ja
Parkering Gratis
Internet Gratis