Marina Torrenova Hotel, Magaluf (Hotelklasse: 4 stjerner)

Et fantastisk familiehotel, i den skønne ferieby Palma Nova, hvor familien er sat i fokus. Det summer af feriestemning, og der er plads til alle, i alle aldre. Hotellet har et fantastik poolområde til børnene, hvor de kan tage en glidetur på et af de mange farverige vandrutchebaner, der er lidt afskærmet fra "den store pool". Imens børnene har det sjovt med sine søskende eller måske nye venner ved poolområdet, kan de også hygge sig i mini-klubben (kun i højsæsonen), hvor deres kreativitet bliver sluppet løs. Udover sjov og underholdning, byder hotellet også på sjov til de aktive. Her bydes der nemlig op til vand aerobic, vandpolo og meget andet vandsport. Er man mere til en god fodboldkamp eller barsket tournering, er det også rig mulighed for det. Er det de voksne der er i kamphumør, kan der spille om "en omgang i baren (OBS! - det er jo et all inklusivhotel, så det bliver en billig omgang ;o) )"

I højsæsonen vil der være aftenundeholding, hvor professionelle intertainere vil komme ud og gøre jeres aften uforglemmelig.

Ønsker man et hotel hvor man kan få sand imellem tæerme, ligger der en lækker sandstrand 120m fra hotellet.

Beliggenhed

Hotellet har beliggenhed i Palma Nove, nærmere betegnet som byen Torrenova, som hotellet også er opkaldt efter.

Forplejning
Opholdet inkluderer All inklusive, og byder på både lokal- og international mad. Til måltiderne vil der være en lækker buffet, der indeholder mad til både de sultne og kræsne. Der vil i løbet af dagen også være mulighed for snacks, kager, kaffe the og selvfølige en drink.

Værelserne

Hotellet byder på forskellige lyse værelser, nemtlig familieævrelse (4-6 personer) et dobbeltværelse (3-4 personer), og et superior værelse m. havudsigt. Alle værelser har en lille terasse, og er udstyre med køleskab, TV, WIFI (forbindelse kan være dårlig på nogen værelser), aircondition, 24-timer roomservice, telefon og safetybox.
 

Attribut

Pension All inklusive
Strand 100m
Centrum 150 m til Palma Nova
Aircondition Ja
Værelser/lejl. værelser
Elevator Ja
Bar Ja
Pool Ja
Børnepool Ja
Wellness Nej
Legeplads 2 stk og børneklub
Internet Gratis, dog begrænset med god forbindelse