Rejser til Mallorca

Øster Lindet tilbyder flyrejser til Mallorca året rundt.

Nederst på siden ses et udvalg af hoteller. Har du et specifikt hotelønske, så lad os høre om det - vores hotel-database er stor og måske har vi også din favorit. 

Der findes ingen online priser da flypriser ændrer sig konstant. Vore priser følger flyprisernes udvikling. 

Det kan vi: 

 • Flyrejser til Mallorca fra Billund, Aalborg og Kastrup.
 • Tilbyde et stort udvalg af hoteller. 
 • Arrangere transport fra lufthavn til hotel t/r.
 • Tilbyde flexible rejseperioder fra 2 nætter til flere måneder.
 • Bemærk: Opholdet på Mallorca er på egen hånd. 
Send en forespørgsel: KLIK

Eller ring for personlig assistance på tlf 7010 6343.

Sådan arbejder vi:

 • Når vi modtager en forespørgsel - telefonisk eller på mail - får du svar indenfor 48 timer på arbejdsdage.
 • Vi afsøger de billigste flypriser i ønskede rejseperiode, så i får rejsen billigst mulig.
 • Vi sender normalt min. 2 hotel valgmuligheder til jer.
 • Herefter kan i vurdere tilbudet inden i beslutter jer.
TIPS 

Hvad er vigtigst - pris eller flytider? 
Afrejse midtuge er generelt billigere end i forbindelse med en weekend. Samtidig gælder at aftenfly ud ofte er billigere end morgenfly ud.. 

Når du køber din pakkerejse hos Øster Lindet Rejse er du dækket af rejsegarantifonden ligesom vi er medlem af Danmarks rejsebureauforening. Din garanti for et seriøst produkt.

Status:
Ring for priser på 7010 6343

Fakta Mallorca

Fakta Mallorca
Korte fakta om Spanien
Areal Spanien 504.879 km2
Indbyggere Spanien Ca. 40 mio.
Religion 99% katolikker
Sprog Spansk
El 220 V
Valuta Euro (EUR)
Tidsforskel Ingen
Tlf. til Danmark 0045 + abn. nr
Tlf. til Spanien 0034 + område nr. + abn, nr.

Strandene på Mallorca
Strandene på Mallorca er kendetegnede ved at være utrolig børnevenlige og dejlige. De er brede og sandet er fintkornet og lækkert. Der er mulighed for at leje liggestole og parasoller på langt de fleste. Strandene er nogle steder flere kilometer lange, og andre steder finder du i stedet små hyggelige bugte med laguner.

Mad og drikke på Mallorca
Mallorca har et stort udbud fra det internationale køkken. Vil du afprøve den spanske madkultur, kan det anbefales at smage den forfriskende drink, sangria (består af rødvin/hvidvin eller champagne, lidt brandy, sukker, juice, is og afskåret frugt) og den velkendte paella (risret m. fisk og kød). Prisen for en god middag m/vin er ca. Kr. 120 - billigst i de små landsbyer væk fra turistområderne.

Shopping på Mallorca
Prisforskellen er ikke som da de første chartergæster kom til Mallorca, men at gå på shopping er stadig billigere end herhjemme - især sko, skind- og lædervarer af høj kvalitet. Det samme gælder perlerne fra Manacor. De lokale markeder er altid et sjovt sted at lave en god handel.

Børn på Mallorca
Clubhotel Bellevue og Club Hotel Tonga i Alcudia samt Hotel Cala Gran i Cala d´Or er alle absolut at anbefale til børnefamilierne. Her er gode faciliteter til børnene og plads at tumle på. Mallorca er i det hele taget meget velegnet til en rigtig familieferie.

Aftenliv på Mallorca
Palmabugten og især Magalluf har et livligt natteliv for de unge. Der er rig mulighed for selv at vælge mellem tecnobankende diskoteker eller en stille sjæler. For det lidt mere voksne publikum syder alle feriebyerne af liv og glade dage med små hyggelige fortovscaféer og humørfyldte engelske pubber. Især Alcudia og Cala d´Or har forstået at gøre feriebyen til et attraktivt sted med en folkelig atmosfære og masser af hygge.

Transport på Mallorca
Afstandene på Mallorca er korte, og øens busnet er både godt og billigt. Det samme gælder taxi (ca. kr. 180 for 30 km). Dertil kommer, at Mallorca både er et billigt sted at leje bil, og et særdeles velegnet sted til at tage afsted på egen hånd "ud i det blå". Der er masser af smuk natur og små mallorcinske byer, hvor hverdagen stadig leves uden indflydelse fra turismen. Priser for billeje er ca. Euro 50 pr. dag for en af de mindste biltyper.

Øster Lindet Service på Mallorca
Opholdet på Mallorca er på egen hånd.

Lokalområdet

Lokalområdet

Mallorca er den evigt populære ferieø med de mest vidunderlige sandstrande, skøn natur og et perfekt klima. Uden sammenligning den smukkeste ø i Middelhavet! Har du først tabt dit hjerte til øen, er der tale om en kærlighed for livet. I nord finder du Alcudias skønne og børnevenlige strande, og på øens sydøstlige side, det maleriske og idylliske Cala d'Or, med de smukke laguner. Tæt på lufthavnen i øens sydlige ende ligger Palmabugten, hvor de lidt ældre feriebyer ligger og nærmest er vokset sammen. Til tider kan det være næsten umuligt at "sætte en finger på" hvor den ene by slutter og den næste starter, men ikke desto mindre, er dette også en del af charmen. Det er også her den fascinerende storby, Palma, ligger - og den er absolut et besøg værd! Mallorca er og bliver et paradis, man bare ikke bliver træt af. For hver gang du besøger øen, bliver kærligheden større.

Rejser til Mallorca

Herunder ses et skema over hvilke ugedage der flyves fra henholdsvis Billund, Aalborg og Kastrup til Mallorca.
Flyplaner til Mallorca
  Mandage Tirsdage Onsdage Torsdage Fredage Lørdage Søndage
Fra Billund - 23.03 til 28.10 x   x   x    x
Fra Aalborg - 14.04 til 27.10            x  
Fra Kastrup - 12.04 til 24.06       x     x
Fra Kastrup - 24.06 til 01.09 x   x x   x x
Fra Kastrup - 01.09 til 27.10 x   x        

Kan du ikke få det ønskede frem så kontakt os på tlf 7010 6343 og så finder vi bedste alternativ til dig.
Forbehold for ændringer

 

Rejser til Mallorca

 

Rejser til Mallorca kan kun bestilles til højre under "Fly + hotel eller Kun hotel". 
 • Billund - Fly med Ryan Air 
 • Aalborg - Fly med Norwegian
 • Kastrup - Fly med Norwegian
 
Billige rejser til Mallorca - Øster Lindet Rejser til Mallorca - Mallorca billigst til Mallorca fra Billund - Rejser Mallorca -

Cala d'Or - MallorcaCala d'Or hører til den smukkeste del af Mallorca - Utroligt charmerende med lave hvidkalkede huse i andalusisk stil. Her finder du en intim og afslappet stemning. Side om side ligger de små bugte og laguner med fine sandstrande. Byen er smuk og velplejet, lystbådehavnen med både fra hele Europa, skaber en skøn atmosfære, og det bugner af hyggelige caféer og fortovsrestauranter.

Byen ligger på Mallorcas sydøstlige kyst, ca. 45 km fra Palma, og er opbygget omkring en række små og idylliske bugte, hvor Cala Ferrera og Cala Gran hører til de vigtigste. Hotel Cala Gran og Ses Puntetes ligger begge centralt i forhold til centrum, med små krogede og hyggelige gader, og samtidig i kort afstand til stranden i Cala Gran-bugten. Tager du til Cala d'Or, så forbered dig på at tabe dit hjerte, specielt til denne del af Mallorca. Her hilser lokalbefolkningen stadig deres gæster velkommen. Det er ikke så sært, at Cala d'Or lynhurtigt er blevet vores mest populære rejsemål på Mallorca.

Alcudia - Mallorca
Alcudia er i løbet af de seneste år blevet yderst populær, og er uden tvivl danskernes foretrukne ferieparadis på kærlighedsøen. Her ligger Europas mest vidunderlige og børnvenlige sandstrand - hele 14 km lang med det fineste hvide sand og lækkert azurblåt hav. Dertil kommer den gamle bydel, med marinaen, den hyggelige summen af liv i de mange restauranter og barer langs stranden. Ydermere er det et indkøbsparadis, som frister de fleste.

Alcudia er øens ældste by og er beliggende ca. 60 km fra Palma, på øens nordkyst, godt beskyttet af en stor bugt. I den gamle bydel er der mulighed for at se nærmere på det gamleromerske teater og udgravningsstedet, Pollentia. Er du mere til en gåtur i det grønne, kan naturparken Albufeira anbefales. Står ferien alene på afslapning, er der rig mulighed for at dase i solen. Ca'n Picafort ligger 8 km fra Alcudia. Den er lidt mindre og knap så kendt blandt danskere, men her er hygge og charme, og stranden er en skøn forlængelse af den populære sandstrand fra Alcudia.

Palmabugten - Mallorca
Palmabugten er området med den største koncentration af feriebyer på Mallorca. Her ligger den ene charmerende badeby efter den anden, som perler på en snor - hver by med sine fordele. Nærmest Palma på den vestlige side ligger Cala Major, som for mange danskere er det eneste rigtige. Lidt længere mod syd ligger Magalluf og Palma Nova, som i dag nærmest er et sammenhængende område.

I dag er Magalluf og Palma Nova in-stedet for det yngre publikum med fest og farver døgnet rundt. Stederne er kendte for et heftigt natteliv med bl.a. Europas største diskotek, eksklusive natklubber og et utal af engelske, irske og spanske pubber. Dertilkommer den flotte strand med det turkisblå vand til afslapning i dagtimerne. Ja, rent faktisk har Magalluf og Palma Nova nok øens flotteste og mest lækre sandstrand.

 

Bestil rejse til Mallorca

Bestil rejse til Mallorca
Rejser til Mallorca bestilles i billedet til højre under overskriften "Fly + hotel eller Kun hotel".
 1. Vælg en indcheckningsdag hvor der afgår et fly - se plan herunder.
 2. Vælg rejsemål "Mallorca"
 3. Vælg en varighed således det passer med en hjemrejsedato hvor der afgår et fly.
 4. Vælg antal personer og klik "Søg"

Rejser til Mallorca

Flyplaner til og fra Mallorca
  Mandage Tirsdage Onsdage Torsdage Fredage Lørdage Søndage
Fra Billund - 23.03 til 28.10 x
  x
  x    x
Fra Aalborg - 14.04 til 27.10
 
 
   x
Fra Kastrup - 12.04 til 24.06  
  x     x
Fra Kastrup - 24.06 til 01.09 x   x x   x x
Fra Kastrup - 01.09 til 27.10 x   x        

Kan du ikke få det ønskede frem så kontakt os på tlf 7010 6343 og så finder vi bedste alternativ til dig.
Forbehold for ændringer

Hotel

Aparthotel Porto Drachs, Porto Cristo

Aparthotel Porto Drachs, Porto Cristo

I skal bo på det dejlige 4* Aparthotel Porto Drachs som har en super beliggenhed i Porto Cristo med flot udsigt over lystbådehavnen. Der er små 700m til centrum  og strand. Lige...
Apt. Club Marthas, Cala d'Or

Apt. Club Marthas, Cala d'Or

Superlækkert ferieresort med et hav af faciliteter. Lejlighedskomplekset ligger i Cala Egos og henvender sig især til familier med børn. Der er masser af aktiviteter, underholdning ...

Ferrera Beach Apartment. Cala d'Or

Ferrrera Beach er et populært og særdeles hyggeligt lejlighedskompleks med en skøn og rolig beliggenhed i den herlige ferieby Cala d'Or. I området findes flere sk&osl...

Hotel Flamboyan Caribe, Magaluf

Hotel Flamboyan Caribe er et lækkert totalrenoveret 4-stjernet hotel med placering i første række ned til vandet. Renoveringen af hotellet har givet moderne deta...

Hotel Minister, Soller

Hotel Minister er helt nyt og åbnede i marts 2016. Det er et hotel for den kræsne gæst, som ønsker god kvalitet og lækre omgivelser. Et ægte boutiquehotel med...

Hotel Samos, Magaluf

Med en placering i hjertet af Magaluf er Hotel Samos et meget eftertragtet og familievenligt hotel, der ligger tæt på byens bedste restauranter og sjoveste faciliteter. Tag en g&...
Hotetur Bellevue, Alcudia

Hotetur Bellevue, Alcudia

Et utrolig aktivt og stort kompleks lidt tilbagetrukket fra Alcudias centrum og strand. Her er et overflødighedshorn af faciliteter og aktiviteter for børnefamilier. Selvom dette store k...

Ibersol Son Caliu Mar, Palma Nova

Lækkert hotel som er opført i flotte materialer og omgivet af indbydende udenoms arealer. Blot 5 minutters gang fra det hyggelige hotel, støder I på stranenl. Gæst...

Marina Torrenova Hotel, Magaluf

Et fantastisk familiehotel, i den skønne ferieby Palma Nova, hvor familien er sat i fokus. Det summer af feriestemning, og der er plads til alle, i alle aldre. Hotellet har et fantastik po...

Ola Apartaments Es Ravells d'Or, Cala d'Or

Et stort, lyst og indbydende lejlighedskompleks med et hyggeligt poolområde omringet af flotte grønne planter. Hotellet ligger i Santany og henvender sig især til familier med ...
Valparaiso Palace og Spa, Palma

Valparaiso Palace og Spa, Palma

Et lækkert luksushotel, med beliggenhed i det eksklusive Bonanova-kvarter, perfekt for en luksusferie, hvor afslapning og hinanden er i fokus. Hotellet byder på en af de smukkeste haver, o...