M/S Splendid / Captain Bota / San Spirito / Invictus - Split til Dubrovnik

PÅ CRUISE I DEN KROATISKE SKÆRGÅRD

Hver lørdag fra maj til oktober sejler M/S Splendid, M/S Captain Bota, M/S San Spirito og M/S Invictus fra Split til Dubrovnik eller omendt. Oplev Kroatiens rige arv samt skønheden på øerne og langs kysten. Forkæl alle dine sanser, udforsk de inspirerende små øer, tag på slentretur i fiskerlandsbyer og smag på de lokale middelhavsretter fra hyggelige restauranter, inden dagen afsluttes med en sjus i nattelivet. En vidunderlig tur venter. 

Tag på opdagelse i Adriaterhavet med skibet M/S Splendid, som har plads til max 38 gæster. Krydstogtet er en perfekt kombination af svalende svømmestop, besøg i små hyggelige fiskerlejer og ophold i spændende byer, der byder på interessant kultur.

Denne tur byder på et "one way" program, således man starter og slutter 2 forskellige steder. Det betyder mere tid til at komme omkring de mindre kendte og fjernere øer som Vis og Bisevo. Her findes små tidslommer med en eventyrlig atmosfære. Dette kombineres med de mere markante anløb som Hvar, Bol og Korcula. Og så må vi ikke glemme både start- og slutområderne, som begge er kulturelle mesterværker. Vi ser frem til at byde dig velkommen ombord på M/S Splendid!

Livet ombord
Tidligt hver morgen hiver kaptajnen ankeret i land og begynder at sejle. Lige så stille begynder folk at indfinde sig til morgenmaden. Med friskbagt brød og nybrygget kaffe kan du nyde morgenen og ofte også formiddagen på bådens soldæk.

I løbet af dagen stopper båden, hvor der er mulighed for at køle sig ned i det dejlige krystalklare vand. Inden båden tager videre til næste stop, serveres der en dejlig frokost ombord.
Når vi er fremme ved næste havn, bestemmer man selv, hvad man vil lave - f.eks. tage på en guidet gåtur rundt i området, cykle, shoppe eller slå sig ned på en hyggelig restaurant og nyde livet.

 

Dag 1 • SPLIT
M/S Splendid ligger klar i Split havn, hvor I kan gå ombord hele dagen.
Ankomst er mulig hele dagen - passagerer, der ankommer tidligt, kan efterlade bagage ombord - kahytter er klar fra kl. 14:00.
Benyt dagen til at tage på opdagelse i Split.
Ankommer man sent, venter kaptajnen oppe på jer, såfremt der er givet besked om sen ankomst, og ligeledes kan du stadig få aftensmad.

Der er velkomstmøde på skibet kl. 19:00, hvor I vil blive introduceret for kaptajnen, besætningen og jeres medpassagerer for den kommende uge.
Velkomstmiddag serveres kl. 19.30.  
Måltider ombord: Velkomstmiddag.

Dag 2 • SPLIT - OMIS - PUCISCA
Start dagen med en guidet sightseeingtur i kulturbyen Split, hvor vi bl.a. går gennem det verdensberømte Diocletian's Palace - her hvor nogle scener fra "Game of Thrones" er indspillet.
Den mere end 1.700 år gamle by bugner af historiske vingesus og middelalderlige seværdigheder. Mange af disse er beliggende indenfor Splits historiske bykerne, der er skrevet på UNESCO's verdensarvsliste.
Nyd også en afslappet gåtur langs havnepromenaden Rivan, hvor der er et stort udvalg af restauranter og caféer.

Kl. 12.00 starter jeres sejltur, og frokosten nydes ombord, mens i sætter kursen mod Omis, en gammel antik by med bymure, fæstninger, stenkirker og kalkstensfliser i de smalle gader.
Byen er placeret lige ved Cetina flodens udløb og  byder på fine strande.
Sejlturen fortsætter mod Pucisca - den største by på øen Brac og en hel anden oplevelse. Pucisca ligger inde i en dyb fjord omringet af tre dale. Herfra rejser byen sig stolt med stejle klippesider hele vejen rundt. Et ægte mesterværk skabt naturligt af havets og tidens tand. Byen har en rustik atmosfære med skinnende hvide stenfacader. Det giver et autentisk middelhavs "look".
Byen er især kendt for sine stenbrud, og det er da også her, landets eneste stenhuggerskole er beliggende. Bl.a. er der herfra hentet sten til søjlerne i "Det hvide hus" og slottet i Wien.
Aftenen tilbringes i denne meget stille og rolige by, hvor der bydes på flere små stemningfulde og lækre spisesteder. 
Måltider ombord: Morgenmad og frokost.


Dag 3 • PUCISCA - BOL - HVAR
Efter morgenmaden sættes kursen mod Bol, som i virkeligheden er bedst kendt for den attraktive og ejendommelige strand Zlatni Rat (Golden Cape).
Stranden topper jævnligt listen over Europas smukkeste strande og er uden tvivl i hvert fald Kroatiens flotteste strand (med rullesten). En sjov trekantet tange med badevand på begge sider. Der er ca. 2 km til centrum af Bol, hvor båden lægger til.
Udover stranden er der tid til at nyde den lille dalmatiske by på en shoppetur eller til at tage en kop kaffe og en svømmetur.

Ved middagstid serveres frokost ombord.
Efter frokost fortsætter i med at sejle mod øgruppens mest solrige ø - nemlig den omsværmede ø Hvar. Hvar er sin helt egen perle og oser af ægte middelalderlig charme. Langs de mange bugter findes små badesteder og caféer. Hvar er en af ​​de mest elskede steder i Kroatien og et mødested for det internationale jetset. En sublim ø og en yndet by.
Ankomst til Hvar sidst på dagen, hvor en lokal engelsktalende guide viser os gennem byen. I hører om øens historie, den unikke kultur og livsstilen på en ægte turistø. Specielt for Hvar er bl.a. de mange lavendelmarker, der også fortælles om.
Herefter er aftenen fri. Oplev Hvar på egen hånd - Find et hyggeligt spisested og nyd evt. et par drinks på en af byens mange barer eller caféer. Her er virkelig smækfyldt med god stemning. Læs mere om Hvar.
Måltider ombord: Morgenmad og frokost.

Dag 4 • HVAR - BISEVO - VIS
Efter morgenmaden sejler I til øen Bisevo og den blå grotte - en af de mest berømte naturlige attraktioner i hele Adriaterhavet.
Blue Cave er en grotte, der kun kan nås med båd. Hulens naturlige undervandsindgang skaber et magisk dybt blåt lys, der oplyser det indre. Solstrålerne, der trænger gennem grottens åbning, reflekteres fra den hvide bund, hvilket skaber en forbløffende effekt som skinnende sølvlys.

TIlbage på båden går turen mod Vis, hvor frokosten nydes ombord i havnen.
Sammenlignet med andre Adriaterhavsøer er Vis temmelig unik. Vis var en vigtig strategisk militær fæstning i mange år og blev dermed skånet for den overdrevne turistudvikling, som mange naboøer har oplevet. Således har Vis bevaret sine uspolerede strande, det økologiske landbrug og den traditionelle arkitektur.
Nyd eftermiddagen med at udforske byen Vis med dens maleriske stengader, uberørte strande og fine taverner. En hyggelig og rolig lille by.
Måltider ombord: Morgenmad og frokost. 

Bemærk: Besøget i Blue Cave er afhængigt af vejrforholdene, da højvande og høje bølger kan forhindre besøget. Din kaptajn informerer om tilgængeligheden om morgenen for det planlagte besøg.

Tilkøb ekstra udflugt på Vis:
Tag med på en hyggelig eftermiddagstur rundt på Vis. I bliver afhentet i bus og bevæger jer af krogede veje op ad bjerge, som omkranser bugten. På toppen har I den flotteste udsigt ned over havnen og båden. Herefter går det igen nedad gennem vinmarker og olivenlunde. Undervejs passerer I også de allieredes lufthavn fra 2. verdenskrig. Turen ender i det lille stemningsfulde fiskerleje Komiza. Her er der tid på egen hånd til at opleve den betagende by. Der bliver også tid til at spise aftensmad på en af de hyggelige restauranter i byen. Turen købes ombord.

Dag 5 • VIS - KORCULA
Efter morgenmaden styrer kaptajnen mod Korcula Island  - og mon ikke der igen er plads til en dukkert ved en af de storslåede strande, I passerer.
Frokost spises ombord inden ankomst til Korcula by på Korcula Island.
Korcula er bl.a. kendt som fødested for Marco Polo, den berømte opdagelsesrejsende. Vel fremme er jeres engelsktalende guide klar til at føre jer på city-tur gennem de smalle, brostensbelagte gader. Midt i byen står St. Markus katedralen, der er bygget i kalksten og har mange smukke udsmykninger.

Resten af ​​aftenen er fri, og der er tid til at finde et lækkert og spændende spisested i de smalle og krogede gader - og måske slutte af med en drink et hyggeligt sted. Øen oser af charme.
Måltider ombord: Morgenmad og frokost.

DAG 6: KORCULA - MLJET - SLANO
Efter morgenmaden går turen mod National Park Mljet.
I passerer de storslåede bredder af Korcula øerne. Der er svømmestop undervejs. Ved ankomst til National Park Mljet har du hele eftermiddagen til at udforske parken (entregebyr er ikke inkluderet), gå en smuk tur rundt om den store og lille sø, besøge den lille Islet of St. Mary med et benediktinerkloster fra det 12. århundrede eller tage en svømmetur i hjertet af Mljet Nationalpark.

Frokosten nydes ombord, mens kursen sættes mod Slano, hvor båden ankommer sidst på eftermiddagen.
Slano er en af de smukkeste øer langs Dubrovniks riviera, med smukke sandstrande, tæt nåleskov og smukke olivenlunde, samt lange kulturelle traditioner.
Oplev de mange historiske monumenter eller tag med på en af de arrangerede udflugter.
Om aftenen serveres kaptajnens middag ombord og her kan i nyde levende musik.
Måltider ombord: Morgenmad, frokost og kaptajnens middag.

DAG 7: SLANO - DUBROVNIK
Efter morgenmaden går turen mod sidste stop, Dubrovnik. I sejler langs bredden af Elaphite-øerne, hvor I får et kort svømmestop og frokost serveret undervejs.
Efter ankomst til Dubrovnik er resten af dagen afsat til at opleve den fortryllende by. En legendarisk og celeber middelalderby. Jeres engelsktalende guide henter jer i bus ved båden og kører jer til byens historiske centrum. Den berømte by er optaget på UNESCO's verdensarvsliste og byder på en uforglemmelig dag.
Guiden viser jer de mest interessante steder og seværdigheder i Dubrovnik og fortæller den spændende historie. 

Efter byturen overlades I på egen hånd, hvor der er god tid til at udforske byen yderligere. Tag en gåtur på selve bymuren, nyd en tur med svævebanen til toppen af ​​Mount Srđ eller gå på udkig efter de mange tv-locations fra "Game of Thrones".
Returtransport til båden er planlagt om aftenen. Alternativt kan I tage en taxi tilbage på egen hånd.
Vi anbefaler klart at blive inde i byen og finde et super hyggeligt spisested. Der er rigtig mange at vælge mellem. Snart vil I se, hvorfor denne by kaldes Adriaterhavets perle.
Måltider ombord: Morgenmad og frokost. 

DAG 8: DUBROVNIK
Morgenmad og afstigning kl. 9:00. Det er tid til at tage afsked med nye bekendtskaber og checke ud fra båden.
Bagagen kan opbevares, hvis du har et sent fly, og ellers er du klar til at fortsætte ferien på en af øerne eller i Dubrovnik.
Måltider ombord: Morgenmad.

BEMÆRK: Turene sejles også i omvendt rækkefølge, hvor man starter i Dubrovnik og slutter i Split. Her besøger man de samme øer og områder og har de samme oplevelser inkluderet i rejsen. Under bestilling kan man se, om ruten starter i Split eller Dubrovnik. 

 

Inkluderet i prisen:
 • Engelsktalende cruise manager ombord
 • 7 nætter i valgte kahytskategori
 • Velkomstmiddag
 • Kaptajnens middag
 • Morgenbuffet hver dag samt 6 x frokostmenu
 • Frisk frugt serveret i hovedloungen
 • Byrundture i Dubrovnik, Korčula, Hvar og Split med engelsktalende guide
 • Gratis wi-fi ombord - dækning varierer
 • Daglig rengøring af kahyt samt linnedskift 1 gang
 • Fri adgang til frisk drikkevand
 • Badehåndklæde
  Ikke inkluderet i prisen:
 • Drikkevarer ombord
 • Ikke nævnte aftensmåltider
 • Fly og transfer til Split (organiseres efter ønske)
 • Indkvartering før / efter cruise (organiseres efter ønske)
 • Entre til Mljet National Park - ca. 30 euro som betales på stedet
 • Entre til Blue Cave - ca. 20 euro pr. person som betales på stedet.
 • Skatter og afgifter -  50 euro pr. pers - betales kontant ombord
 • Drikkepenge til personalet - vi anbefaler ca. 85 euro pr. pers.
 • Ekstra udflugter

 

Værd at vide

 • Besætningen er kroatisk, og skibssproget er engelsk.
 • Der kan ikke betales med kreditkort ombord. Betaling af drikkevarer foregår den sidste dag i lokal valuta.
 • Båden er licensregistreret som restaurant. Derfor kan der ikke medbringes egen alkohol ombord.
 • Båden kan ikke altid lægge til direkte ved kajen. Både kan fortøjres sidelæns til andre både, således man nogle gange skal over andre både.
 • Der er ca. 50-300 meters gang til båden, fra hvor transferbussen standser. Bagagen bæres selv.
 • Krydstogtet er ikke velegnet for børn under 12 år.

 

Bemærk
Der gøres alt for at overholde den planlagte rute. Men der tages forbehold for ændringer i tidsplanen og ruten, som er udenfor rederiets kontrol.

Pris fra:
8.890,-
Dage:8
Enhver online bestilling er med forbehold for plads og pris, og derfor først gyldig når vi har genbekræftet dette.

• Besætningen er kroatisk og skibssproget er engelsk.

• Båden er licensregistreret som restaurant. Derfor kan der ikke medbringes egen alkohol ombord.

• Båden kan ikke altid lægge til direkte ved kajen. Både kan fortøjres sidelæns til andre både, således man nogle gange skal over andre både.

• Der er ca. 50-300 meters gang til båden, fra hvor taxi/busser kan holde. Herfra bæres bagagen selv.

• Der gøres alt for at overholde den planlagte rute. Men der tages forbehold for ændringer i tidsplanen og ruten, som er udenfor rederiets kontrol.
Transportmåde:M/S Captain Bota fra Dubrovnik
Bestil rejse

Hotel

Yacht Captain Bota

Yacht Captain Bota

Velkommen ombord på M/S Captain Bota Intet er så lokkende som den blå himmel og Adriaterhavets krystalklare vand, når man i roligt tempo sejler fra ø til ø r...
Yacht Invictus

Yacht Invictus

Velkommen ombord på M/S Invictus Det krystalklare vand under adriaterhavets blå himmel er tiltalende på mange måder. Kombineres disse omgivelser med en luksus Yacht og roligt t...
Yacht San Spirito

Yacht San Spirito

Velkommen ombord på M/S San Spirito Yacht crusing langs den charmerende kroatiske kyst er mere populært end nogensinde. Livet ombord er fyldt med overraskelser, og hver dag oplever du...
Yacht Splendid

Yacht Splendid

Velkommen ombord på M/S SPLENDID Oplev et fantastisk Yacht Cruise rundt blandt de skønne Kroatiske øer. Ombord nyder du livet i luksus, og når i kommer i havn, ligger de...