M/S Mama Marija / Summer - Split til Dubrovnik

PÅ CRUISE I DEN KROATISKE SKÆRGÅRD

Hver lørdag fra april til oktober sejler M/S Mama Marija og M/S Summer fra Split til Dubrovnik eller omvendt. Luksusture af en uges varighed som bringer dig til nye horisonter og highlights. En vidunderlig tur med en kombination af fortryllende små laguner, der er perfekte til et svømmestop, og de store historiske vingesus i landets kulturelle byer. 

Tag på opdagelse i Adriaterhavet på Yacht Cruise med plads til max 36 gæster. Krydstogtet er en perfekt kombination af svalende svømmestop, besøg i små hyggelige fiskerlejer og ophold i spændende byer, der byder på interessant kultur.

Denne tur byder på et "one way" program, således man starter og slutter 2 forskellige steder. Det betyder mere tid til at komme omkring de mindre kendte og fjernere øer som Vis og Bisevo. Her findes små tidslommer med en eventyrlig atmosfære. Dette kombineres med de mere markante anløb som Hvar, Bol og Korcula. Og så må vi ikke glemme både start- og slutområderne, som begge er kulturelle mesterværker. 

Vi ser frem til at byde dig velkommen ombord på M/S Mama Marija!

Livet ombord
Tidligt hver morgen hiver kaptajnen ankeret i land og begynder at sejle. Lige så stille begynder folk at indfinde sig til morgenmaden. Med friskbagt brød og nybrygget kaffe kan du nyde morgenen og ofte også formiddagen på bådens soldæk.

I løbet af dagen stopper båden, hvor der er mulighed for at køle sig ned i det dejlige krystalklare vand. Inden båden tager videre til næste stop, serveres der en dejlig frokost ombord.

Når vi er fremme ved næste havn, bestemmer man selv, hvad man vil lave - f.eks. tage på en guidet gåtur rundt i området, cykle, shoppe eller slå sig ned på en hyggelig restaurant og nyde livet.

 

Dag 1 • SPLIT
M/S Mama Marija ligger klar i Split havn, hvor du kan gå ombord hele dagen.
Ankomst er mulig hele dagen - passagerer, der ankommer tidligt, kan efterlade bagage ombord - kahytter er klar fra kl. 14:00.
Ankommer man sent, venter kaptajnen oppe på jer, såfremt i giver besked om sen ankomst.

Benyt dagen til at opleve vidunderlige Split.
Der er velkomstmøde på skibet kl. 19:00, hvor du vil blive introduceret for kaptajnen, besætningen og dine medpassagerer for den kommende uge.
Velkomstmiddag serveres kl. 19.30.  
Måltider ombord: Velkomstmiddag.

Dag 2 • SPLIT - TROGIR
Start dagen med en guidet sightseeingtur i kulturbyen Split, hvor vi bl.a. går gennem det verdensberømte Diocletian's Palace - her hvor nogle scener fra "Game of Thrones" er indspillet.
Den mere end 1.700 år gamle by bugner af historiske vingesus og middelalderlige seværdigheder. Mange af disse er beliggende indenfor Splits historiske bykerne, der er skrevet på UNESCO's verdensarvsliste. Nyd også en afslappet gåtur langs havnepromenaden Rivan, hvor der er et stort udvalg af restauranter og caféer.

Kl. 12 forlader I havnen i Split og drager mod kystbyen Trogir - en anden by, der er indskrevet på UNESCO's verdensarvsliste.
Frokosten serveres ombord, og der er et svømmestop undervejs.
Ankomst til hyggelige Trogir om eftermiddagen. Denne lille by er bogstaveligt talt som et museum - fyldt med paladser, kirker, klostre og tårne, hvor hovedattraktionen er St. Lawrence-katedralen. Sandsynligvis det fineste eksempel på sakral arkitektur i Kroatien. Vores engelsktalende guide tager jer med på en bytur i Trogir.
Bagefter er aftenen på egen hånd - fri til at udforske eller spise en middag i en af ​​Trogirs hyggelige konobas eller taverner.
Måltider ombord: Morgenmad og frokost.


Dag 3 • TROGIR - BOL - VIS
Morgenafgang mod øen Brac. Her lægger vi til i den lille by Bol, som i virkeligheden er bedst kendt for den attraktive og ejendommelige strand Zlatni Rat (Golden Cape). Stranden topper jævnligt listen over Europas smukkeste strande og er uden tvivl i hvert fald Kroatiens flotteste strand (med rullesten). En sjov trekantet tange med badevand på begge sider. Der er ca. 2 km til centrum af Bol, hvor båden lægger til.
Udover stranden er der tid til at nyde den dejlige dalmatiske by på en gåtur eller til at tage en kop kaffe og en svømmetur.

Ved middagstid serveres frokost ombord inden det går mod Vis. Sammenlignet med andre Adriaterhavsøer er Vis temmelig unik. Vis var en vigtig strategisk militær fæstning i mange år og blev dermed skånet for den overdrevne turistudvikling, som mange naboøer har oplevet. Således har Vis bevaret sine uspolerede strande, det økologiske landbrug og den traditionelle arkitektur.
Nyd eftermiddagen med at udforske byen Vis med dens maleriske stengader, uberørte strande og fine taverner. En hyggelig og rolig lille by.
Måltider ombord: Morgenmad og frokost.

Tilkøb ekstra udflugt på Vis:
Tag med på en hyggelig eftermiddagstur rundt på Vis. I bliver afhentet i bus og bevæger jer af krogede veje op ad bjergene, som omkranser bugten. På toppen har I den flotteste udsigt ned over havnen og båden. Herefter går det igen nedad gennem vinmarker og olivenlunde. Undervejs passerer I også de allieredes lufthavn fra 2. verdenskrig. Turen ender i det lille stemningsfulde fiskerleje Komiza. Her er der tid på egen hånd til at opleve den betagende by. Der bliver også tid til at spise aftensmad på en af de hyggelige restauranter i byen.
Turen købes ombord.

Dag 4 • VIS - BISEVO ISLAND - HVAR
Vi sejler til øen Biševo og den blå grotte - en af de mest berømte naturlige attraktioner i hele Adriaterhavet.
Blue Cave er en grotte, der kun kan nås med båd. Hulens naturlige undervandsindgang skaber et magisk dybt blåt lys, der oplyser det indre. Solstrålerne, der trænger gennem grottens åbning, reflekteres fra den hvide bund, hvilket skaber en forbløffende effekt som skinnende sølvlys.
TIlbage på båden, og efter et svømmestop, serveres frokost, hvorefter vi fortsætter med at sejle mod øgruppens mest solrige ø - nemlig den omsværmede ø Hvar.
Hvar er sin helt egen perle og oser af ægte middelalderlig charme. Langs de mange bugter findes små badesteder og caféer. Hvar er en af ​​de mest elskede steder i Kroatien og et mødested for det internationale jetset. En sublim ø og en yndet by.
Ankomst til Hvar sidst på dagen, hvor en lokal engelsktalende guide viser os gennem byen. I hører om øens historie, den unikke kultur og livsstilen på en ægte turistø. Specielt for Hvar er bl.a. de mange lavendelmarker, der også fortælles om.
Herefter er aftenen fri. Oplev Hvar på egen hånd - Find et hyggeligt spisested og nyd evt. et par drinks på én af byens mange barer eller caféer. Her er virkelig smækfyldt med god stemning. Læs mere om Hvar.
Måltider ombord: Morgenmad og frokost.

Bemærk: Besøget i Blue Cave er afhængigt af vejrforholdene, da højvande og høje bølger kan forhindre besøget. Din kaptajn informerer om tilgængeligheden om morgenen for det planlagte besøg.

Dag 5 • HVAR - KORCULA
Efter morgenmaden styrer kaptajnen mod Korčula Island  - og mon ikke der igen er plads til en dukkert ved en af de storslåede strande, vi passerer.
Frokost spises ombord inden ankomst til Korčula by på Korčula Island.

Korčula er bl.a. kendt som fødested for Marco Polo, den berømte opdagelsesrejsende. Vel fremme er vores engelsktalende guide klar til at føre os på byrundtur gennem de smalle, brostensbelagte gader. Midt i byen står St. Markus katedralen, der er bygget i kalksten og har mange smukke udsmykninger. 
Resten af ​​aftenen er fri, og der er tid til at finde et lækkert og spændende spisested i de smalle og krogede gader - og måske slutte af med en drink et hyggeligt sted. Øen oser af charme.
Måltider ombord: Morgenmad og frokost.

Dag 6 • KORCULA - NATIONAL PARK MLJET - SLANO
Efter skøn morgenmad ombord sættes kursen mod øen Mljet, hvor vi allerede forventer at ankomme omkring kl. 10.00. Her har I præcis nok tid til at udforske nationalparken (indgangsgebyr er inkluderet). Gå en smuk tur rundt om den store og lille sø, besøg den lille Islet of St. Mary med et benediktinerkloster fra det 12. århundrede eller tag en svømmetur i hjertet af Mljet Nationalpark.

Om eftermiddagen fortsætter vi med vores yacht cruise till Slano, der ligger på fastlandet ikke langt derfra.
Om aftenen skal vi have Captain's Dinner ombord sammen med lidt levende musikunderholdning. 
Måltider ombord: Morgenmad, frokost og Kaptajnens middag.

Dag 7 • SLANO - DUBROVNIK 
Efter morgenmaden sejler I langs bredden af ​​Elaphite-øerne, hvor der atter er tid til et svømmestop, inden frokosten serveres. Denne indtages på båden lige foran byens historiske centrum.
Resten af dagen er afsat til at opleve fortryllende Dubrovnik. En legendarisk og celeber middelalderby. Vores engelsktalende guide henter os i bus ved båden og kører os til byens historiske centrum. Den berømte by er optaget på UNESCO's verdensarvsliste og byder på en uforglemmelig dag. Guiden viser dig de mest interessante steder og seværdigheder i Dubrovnik og fortæller den spændende historie.

Efter byturen overlades du på egen hånd, hvor der er god tid til at udforske byen yderligere. Tag en gåtur på selve bymuren, nyd en tur med svævebanen til toppen af ​​Mount Srđ eller gå på udkig efter de mange tv-locations fra "Game of Thrones". Returtransport til båden er planlagt om aftenen.
Alternativt kan du tage en taxi tilbage på egen hånd. Vi anbefaler klart at blive inde i byen og finde et super hyggeligt spisested. Der er rigtig mange at vælge mellem. Snart vil du se, hvorfor denne by kaldes Adriaterhavets perle.
Måltider ombord: Morgenmad og frokost..

Dag 8 • DUBROVNIK
Morgenmad og afstigning kl. 9:00. Det er tid til at tage afsked med nye bekendtskaber og checke ud fra båden.
Bagagen kan opbevares, hvis du har et sent fly, og ellers er du klar til at fortsætte ferien på en af øerne eller i Dubrovnik.
Måltider ombord: Morgenmad.

BEMÆRK: Turene sejles også i omvendt rækkefølge, hvor man starter i Dubrovnik og slutter i Split. Her besøger man de samme øer og områder og har de samme oplevelser inkluderet i rejsen. Under bestilling kan man se, om ruten starter i Split eller Dubrovnik. 

Inkluderet i prisen:
 • Engelsktalende cruise manager ombord
 • 7 nætter i valgte kahytskategori
 • Velkomstmiddag + kaptajnens middag
 • Morgenbuffet hver dag
 • 6 x frokost med tre retter
 • Kaptajnens middag med live musik
 • Frisk frugt serveret i hovedloungen
 • Eftermiddagste med kage/kiks
 • Byrundture i Split, Trogir, Hvar, Korčula og Dubrovnik med engelsktalende guide
 • Entre til Blue Cave + Mljet National Park
 • Gratis wi-fi ombord - dækning varierer
 • Strandhåndklæde
 • Daglig rengøring af kahyt samt linnedskift 1 gang
 • Fri adgang til frisk drikkevand
  Ikke inkluderet i prisen:
 • Drikkevarer ombord
 • Ikke nævnte aftensmåltider
 • Fly og transfer til Split / Dubrovnik (arrangeres efter ønske)
 • Indkvartering før / efter cruise (organiseres efter ønske)
 • Skatter og afgifter -  50 euro pr. pers. - betales kontant ombord
 • Drikkepenge til personalet - vi anbefaler ca. 85 euro pr. pers.
 • Ekstra udflugter

 

Værd at vide

 • Besætningen er kroatisk, og skibssproget er engelsk.
 • Der kan betales med kreditkort ombord. Betaling af drikkevarer foregår den sidste dag i lokal valuta.
 • Båden er licensregistreret som restaurant. Derfor kan der ikke medbringes egen alkohol ombord.
 • Båden kan ikke altid lægge til direkte ved kajen. Både kan fortøjres sidelæns til andre både, således man nogle gange skal over andre både.
 • Der er ca. 50-300 meters gang til båden, fra hvor transferbussen standser. Bagagen bæres selv.
 • Krydstogtet er ikke velegnet for børn under 12 år.

 

Bemærk
Der gøres alt for at overholde den planlagte rute. Men der tages forbehold for ændringer i tidsplanen og ruten, som er udenfor rederiets kontrol.

Pris fra:
9.990,-
Dage:8
Enhver online bestilling er med forbehold for plads og pris, og derfor først gyldig når vi har genbekræftet dette.

• Besætningen er kroatisk og skibssproget er engelsk.

• Båden er licensregistreret som restaurant. Derfor kan der ikke medbringes egen alkohol ombord.

• Båden kan ikke altid lægge til direkte ved kajen. Både kan fortøjres sidelæns til andre både, således man nogle gange skal over andre både.

• Der er ca. 50-300 meters gang til båden, fra hvor taxi/busser kan holde. Herfra bæres bagagen selv.

• Der gøres alt for at overholde den planlagte rute. Men der tages forbehold for ændringer i tidsplanen og ruten, som er udenfor rederiets kontrol.

Transportmåde:M/S Summer fra Split
Bestil rejse

Hotel

Yacht Mama Marija

Yacht Mama Marija

Velkommen ombord på M/S MAMA MARIJA Oplev et fantastisk Yacht Cruise rundt blandt de skønne Kroatiske øer. Ombord nyder du livet i luksus, og når i kommer i havn, ligger...
Yacht Summer

Yacht Summer

Velkommen ombord på M/S Summer Yacht crusing langs den charmerende kroatiske kyst er mere populært end nogensinde. Livet ombord er fyldt med overraskelser, og hver dag oplever du mind...