Lej en villa i Kroatien

Bo lækkert i privat villa langs kroatiens kyst 

I Kroatien er det at leje private villaer og lejligheder populært. Straks man ser de lækre indkvarteringer med de hyggelige små terrasser og gårdhaver så giver det god mening. Villaerne er fyldt med charme og fås i mange størrelser. De er især velegnet til større familier eller ferier hvor flere familier skal være sammen. Mange er med privat pool og i flere kan man medbringe kæledyr. 

 

 

Villa Kamber, Zadar - Kroatien

BELIGGENDE I Tinj - 20 km fra Zadar i Regionen Dalmatien Boligen har 3 soveværelser og er bedst velegnet til 6 personer. Mulighed for 2 ekstra opredninger i stuen. I Tinj ligger dette skønne og velindrettede feriehus. Huset ligger på en 2200 m2 stor naturgrund med oliventræer bagest i haven. I det hele taget er haven en ægte familiedrøm. Her er der roligt og idyllisk med dejlig pool midt i haven. Rundt om poolen er der et par liggestole. I det hele taget er der generøst strøet med gode familieaktiviteter i haven - f.eks. bordtennis, ....Læs mere »

Villa Sianna, Vodnjan - Kroatien

BELIGGENDE I VODNJAN - 20 km fra Rovinj i Regionen istrien Boligen har 3 soveværelser og er bedst velegnet til 6 personer.  I Vodnjan ligger denne smukke og komfortable villa til 6 personer. Da værten producere olivenolie er villaens have omgivet af en stemningsfuld og hyggelig olivenlund. Boligen har et lækkert stort udendørs areal med flere terrasser i forskudte plan. Der er en forholdsvis stor udendørs swimmingpool (12x5m) med poolhus. Dejlig overdækket terasse med grill, hvor middagen kan nydes i en afslappende atmosfære. ....Læs mere »

Villa Maxima, Pula - Kroatien

BELIGGENDE Nær PULA - Den sydlige del af ISTRIEN Boligen har 7 soveværelser og er velegnet til 14 personer. Mulighed for 4 ekstra opredninger i stuen. I Pula ligger dette store og skønne feriehus. Med 400m2 bolig er der god plads til den helt store familie eller måske sågar 2 familier. Huset ligger naturskønt i udkanten af Pula med 5 km til centrum og strand. Her er masser af have, flere dejlige terrrasser og ikke mindst en stor pool på 60m2. Der er legeplads til børnene og mulighed for forskellige aktiviteter ....Læs mere »

Villa Maya, Krnica - Kroatien

BELIGGENDE I KRNICA - Den SydØSTlige del af ISTRIEN Boligen har 4 soverværelser og er velegnet til 8 personer. Mulighed for 1 ekstra opredning i det ene soveværelse. I den lille by Krnica ligger denne skønne villa i natursmukke omgivelser og blot 2,5 km fra havet. Huset er forholdsvis nyt og indrettet i moderne tidssvarende stil. Det har 4 soveværelser som alle har en dobbeltseng. I det ene værelse er der endvidere mulighed for at få en ekstra seng. Der er en skøn have med en hyggelig terrasse ....Læs mere »

Villa St. Martin-Reef, Cres - Kroatien

BELIGGENDE I BYEN Martinšćica PÅ ØEN CRES I KVARNER-BUGTEN Boligen har 4 soveværelser og er velegnet til 8 personer. Mulighed for 2 ekstra opredninger i det ene værelse. En sjælden og helt uimodståelig beliggenhed med direkte udsigt over havet på øen Cres. Villaen er fantastisk og er designet på flere niveauer, som er med ti at give en spændende indretning. Den flotte have byder på opvarmet pool og en unik panoramaudsigt med de smukkeste solnedgange. ....Læs mere »

Villa Lorena, Opatija - Kroatien

BELIGGENDE I OPATIJA I KVARNER-BUGTEN Boligen har 5 soverværelser og er velegnet til 10 personer. Mulighed for 2 ekstra opredninger i stuen. Villa Lorena ligger i Optija, et af de mest besøgte turistmål i Kroatien. Villaen ligger i et nyt og stilfuldt villakvarter med grønne arealer rundt om. Området er let hævet over byen og der er godt et par kilometer ned i byen og 500m til nærmeste indkøb. Opatija er fra gammel tid en fashionabel kurby, hvor det meste drejer sig om livet ved den lange strandpromenade. Byen minder ....Læs mere »

Villa Andrea, Pula - Kroatien

BELIGGENDE i Šišan nær Pula Boligen har 4 soveværelser. Velegnet til 10 personer med ekstra opredninger i soveværelset. Villa Andrea ligger i Šišan på den vestlige del af Istrien. Huset er placeret på en 1700m2 lukket grund med tilhørende have og plads til familieaktiviteter. Her er der bl.a. en stor skøn græsplæne med plads til diverse boldspil og trampolin. Et hus som indbyder til et ferie hvor tiden primært foregår udendørs. Huset ligger ....Læs mere »

Villa Antiqua, Mali Losinj - Kroatien

BELIGGENDE ved Osor på Øen Cres-Losinj Boligen har 3 soveværelser og er velegnet til 7 voksne. I det ene soveværelse er der mulighed for 2 ekstra opredninger. Villa Antiqua er beliggende ved Osor kanalen i den antikke by af samme navne. Kanalen deler øerne Cres og Losinj i Kvarnerbugten. Området er en af de smukkeste dele ved Adriaterhavet. Tidligere var disse to øer sammenhængende men kanalen blev gravet i romertiden for at gøre sejladsen kortere mellem de forskellige have på de 2 øer. ....Læs mere »

Villa Aqua, Rezanci, Istrien - Kroatien

BELIGGENDE  i Režanci på Istrien nær Rovinj og Pula Boligen har 4 soveværelser. Det er bedst velegnet til 8 personer med mulighed for 2 ekstra opredninger på sovesofa. Istria Nuova’s Villa’s består af 3 separate luksus villaer fordelt på  11.000m2 i den lille Istrianske landsby Režanci. Villaerne ligger i udkanten af Rezanci i et skovområde med skøn natur. Hver villa har sin egen grund på 2000m2 med poolområde og egen have med Middelhavsplander. Dertil kommer et fælles ....Læs mere »

Villa Damiana, Zminj - Kroatien

BELIGGENDE Centralt på Istrien nær Rovinj-Poreč Boligen har 4 soveværelser. Velegnet til 10 personer med ekstra opredninger i soveværelset. Centralt placeret i hjertet af den lille maleriske landsby Damijanici på Istrien ligger dette autentiske feriehus. Villa Damiana har gennem generationer været ejet af den samme familie. Huset er over 300 år gammel og er nænsom renoveret efter gamle traditioner og byggestil, og samtidig moderniseret efter nutidens luksuriøse tidsånd. Villaen ....Læs mere »

Villa Golubinka, Hvar - Kroatien

BELIGGENDE I Zastražišće - På sydkysten af Øen Hvar Boligen har 2 soveværelser. Velegnet til 4 personer. Mulighed for 3 ekstra opredninger. Nær Zastrazisce - midt på sydkysten af øen Hvar - ligger dette skønne, rustikke feriehus. Hvis naturen og nærhed til havet er et ønske så finder man ikke et bedre sted! Det er i absolut første række til stranden med en panoramaudsigt ud over det sædvanlige. Golubinka bugten er fantastisk smuk og indbydende til at bade i. Huset er bygget i original ....Læs mere »

Villa Sole, Rezanci - Kroatien

BELIGGENDE  i Režanci på Istrien nær Rovinj og Pula Boligen har 5 soveværelser. Velegnet til 10 personer. Istria Nuova’s Villa’s består af 3 separate luksus villaer fordelt på  11.000m2 i den lille Istrianske landsby Režanci. Villaerne ligger i udkanten af Rezanci i et skovområde med skøn natur. Hver villa har sin egen grund på 2000m2 med poolområde og egen have med Middelhavsplander. Dertil kommer et fælles skov og græsareal med vandrestier og bænke på ....Læs mere »

Villa Terra, Rezanci - Kroatien

BELIGGENDE  i Režanci på Istrien nær Rovinj og Pula Boligen har 5 soveværelser. Velegnet til 10 personer med mulighed for 2 ekstra opredninger. Istria Nuova’s Villa’s består af 3 separate luksus villaer fordelt på  11.000m2 i den lille Istrianske landsby Režanci. Villaerne ligger i udkanten af Rezanci i et skovområde med skøn natur. Hver villa har sin egen grund på 2000m2 med poolområde og egen have med Middelhavsplander. Dertil kommer et fælles skov og græsareal ....Læs mere »

Residence Monte, Merišće - Kroatien

BELIGGENDE I Merišće - Istrien Boligen har 4 soveværelser. Velegnet til ialt 8 personer med mulighed for 2 ekstra opredninger. Villa Monte er beliggende i smukke landlige omgivelser i den nordlige del af Istrien - mere præcis i landsbyen Merišće nær feriebyen Umag og grænsen til Slovenien. Området er et af de sjældne og helt unikke steder i Kroatien. særlig interessant for de som værdsætter naturen, vinen, høj madkvalitet og måske lidt golf. Her hersker en afslappet ....Læs mere »