Lej en villa i Kroatien

Bo lækkert i privat villa langs kroatiens kyst 

I Kroatien er det at leje private villaer og lejligheder populært. Straks man ser de lækre indkvarteringer med de hyggelige små terrasser og gårdhaver så giver det god mening. Villaerne er fyldt med charme og fås i mange størrelser. De er især velegnet til større familier eller ferier hvor flere familier skal være sammen. Mange er med privat pool og i flere kan man medbringe kæledyr. 

 

 

Villa Kamber, Zadar - Kroatien

BELIGGENDE I Tinj - 20 km fra Zadar i Regionen Dalmatien Boligen har 3 soverværelser og er bedst velegnet til 6 personer. Mulighed for 2 ekstra opredninger i stuen. I Tinj ligger dette skønne og velindrettede feriehus. Huset ligger på en 2200 m2 stor naturgrund med oliventræer bagest i haven. I det hele taget er haven en ægte familiedrøm. Her er roligt og idyllisk med dejlig pool midt i haven. Rundt om poolen er der et par liggestole. I det hele taget er der generøst strøet med gode familieaktiviteter i haven - f.eks. bordtennis, ....Læs mere »

Villa Sianna, Vodnjan - Kroatien

BELIGGENDE I VODNJAN - 20 km fra Rovinj i Regionen istrien Boligen har 3 soverværelser og er bedst velegnet til 6 personer.  I Vodnjan ligger denne smukke og komfortable villa til 6 personer. Da værten producere olivenolie er villaen omgivet af stemningsfuld og hyggelig olivenlund i haven. Boligen har et lækkert stort udendørs areal med flere terrasser i forskudte plan. Der er en forholdsvis stor udendørs swimmingpool (12x5m) med poolhus. Dejlig overdækket terasse med grill hvor middagen kan nydes i en afslappende atmosfære. ....Læs mere »

Villa Maxima, Pula - Kroatien

BELIGGENDE Nær PULA - Den sydlige del af ISTRIEN Boligen har 7 soverværelser og er velegnet til 14 personer. Mulighed for 4 ekstra opredninger i stuen. I Pula ligger dette store og skønne feriehus. Med 400m2 bolig er der god plads til den helt store familie elle måske sågar 2 familier. Huset ligger naturskønt i udkanten af Pula med 5 km til centrum og strand. Her er masser af have, flere dejlige terrrasser og ikke mindst en stor pool på 60m2. Der er legeplads til børnene og mulighed for forskellige aktiviteter ....Læs mere »

Villa Maya, Krnica - Kroatien

BELIGGENDE I KRNICA - Den SydØSTlige del af ISTRIEN Boligen har 4 soverværelser og er velegnet til 8 personer. Mulighed for 1 ekstra opredning i det ene soveværelse. I den lille by Krnica ligger denne skønne villa i natursmukke omgivelser og blot 2,5 km fra havet. Huset er forholdsvis nyt og indrettet i moderne tidssvarende stil. Det har 4 soveværelser som alle har en dobbeltseng. I det ene værelse er der endvidere mulighed for at få en ekstra seng. Der er en skøn have med en hyggelig terrasse ....Læs mere »

Villa St. Martin-Reef, Cres - Kroatien

BELIGGENDE I BYEN Martinšćica PÅ ØEN CRES I KVARNER-BUGTEN Boligen har 4 soveværelser og er velegnet til 8 personer. Mulighed for 2 ekstra opredninger i det ene værelse. En sjælden og helt uimodståelig beliggenhed med direkte udsigt over havet på øen Cres. Villaen er fantastisk og er designet på flere niveauer, som er med ti at give en spændende indretning. Den flotte have byder på opvarmet pool og en unik panoramaudsigt med de smukkeste solnedgange. ....Læs mere »

Villa Lorena, Opatija - Kroatien

BELIGGENDE I OPATIJA I KVARNER-BUGTEN Boligen har 5 soverværelser og er velegnet til 10 personer. Mulighed for 2 ekstra opredninger i stuen. Villa Lorena ligger i Optija, et af de mest besøgte turistmål i Kroatien. Her er plads til max 12 personer og huset har pool.  Indretning Dejlig hus på 196m2 til max 12 personer. Huset har 5 soveværelser. Huset indeholder også hyggelig opholdsstue og køkken med spiseplads, TV samt internet. Køkkenet indeholder komfur, opvaskemaskine, køleskab, fryser ....Læs mere »