Rejser til Italien

Rejs en tur til Italien - et af de mest forførende steder i verden. Landet byder praktisk talt på alt... De smukkeste landskaber, et vidunderligt klima, samt verdens største samling af kunst- og rkulturskatte. Hvis det ikke skulle være nok til at overbevise dig om en tur til Italien, så kan det tilføjes at Italien samtidig er et af de bedste lande at shoppe moderigtigt tøj og blive inpireret af elegant designe generelt. At det italienske køkken så samtidig regnes blandt verdens fornemste, og italiensk vine hører til i verdenseliten er prikket over i´et. Endelig byder en ferie i Italien på nogle af Europas længste og bedste badestrande langs den mere end 8.000 km lange kystlinje.

Alt efter interesse så har Italien helt sikkert noget som passer til din smag. Storbyferie, Landlig idyl eller ægte badeferie. De kan det hele. Efter introduktionen af Euroen er priserne i Italien steget og skal du have god kvalitet så er det ikke billigt. Til gengæld er der valuta for pengene. 

Status:
Ring for priser på 7010 6343

Rejser til Lido di Jesolo

Øster Lindet tilbyder flyrejser til Lido di Jesolo fra maj til oktober. Det er også muligt blot at bestille hotel  i Lido di Jesolo og køre selv.  Nederst på siden ses et udvalg af vore hoteller. Har du et specifikt hotelønske, så lad os høre om det - vores hotel-database er stor og måske har vi også din favorit.  Der findes ingen online priser da flypriser ændrer sig konstant. Vore priser følger flyprisernes udvikling.  Det kan vi:  Flyrejser til Lido di Jesolo fra Billund og Kastrup ....Læs mere »