Ibersol Son Caliu Mar, Palma Nova (Hotelklasse: 4 stjerner)

Lækkert hotel som er opført i flotte materialer og omgivet af indbydende udenoms arealer. Blot 5 minutters gang fra det hyggelige hotel, støder I på stranenl. Gæsterne hygger sig på Ibersol Son Caliu Mar, som har en dejlig afslappet atmosfære og hvor feriestemningen er skruet op. På hotellet er det lækkert poolområde, hvor der er plads til alle, inklusiv de barnlige sjæle. Vil man heller ligge og slappe af og nyde børnene lege i børnepoolen, er der også plads til det, på et af hotellets solstole som er placeret i den eksotiske palmehave. Er næsten blevet for rød, er der også fint med skyggeplads. Har børnene fået for meget svømmehud mellem hænder og fingre, er der stadig mange muligheder for at aktivere dem, blandt andet i børneklubben (OBS! - kun i højsæsonen) Skal forældrene også har lidt sjov, vil der flere dage i ugen, blandt andet komme sjov og magi, dans og god underholdning. 
 

Beliggenhed
Hotellet er placeret i pragtfulde omgivelser og meget centralt til både strand og forlystelser. Palma Nova og Magaluf er kendt for de fineste strande, hyggelige cafeer og masser af forlystelser for alle. Dog må man påregne støj fra nærliggende barer i området.

Forplejning
All Inklusive (inkl. drikkelse)
Mad fra 07.30 - 23.30
  
Værelserne
Man bor i lyse og rummelige dobbeltværelser, som alle har aircondition, TV, køleskab, bad/toilet og balkon/terrasse. I værelserne kan man være 2-4-personer.

Attribut

Pension Mulighed for All Inklusive
Strand 200 m
Centrum 10 min fra Magaluf
Indkøb 1 km
Værelser/lejl. Værelser
Elevator Ja
Bar Ja
Pool Ja
Legeplads Ja
Parkering Ja
Internet Gratis på fællesområderne