Hotel Samos, Magaluf (Hotelklasse: 3+ stjerner)

Med en placering i hjertet af Magaluf er Hotel Samos et meget eftertragtet og familievenligt hotel, der ligger tæt på byens bedste restauranter og sjoveste faciliteter. Tag en gåtur ind til byen og oplev dens atmosfære og nyd en lækker drink eller frokost på en at de charmerende barer, eller besøg byens vandland som blot ligger 2 km væk. Vil man ned og nyde Magalufs lækre hvide strande, er der fra hotellet kun 250 m, men skulle man have lyst til en dukkert i en swimmingpool, er der også rig mulighed for det. Der er en hyggelig feriestemning på Hotel Samos, hvor der er plads til alle. I højsæsonen vil der være underholdning som f.eks. vandpolo, som alle er velkommen til at deltage i. Trænger man mere til ren afslapning, er der også plads til det på en af solsengene ved poolområdet. Gæsterne hygger sig på Hotel Samos!

Beliggenhed
Perfekt beliggenhed hvis man gerne vil nyde en lækker strand og samtidig være tæt på byen.

Forplejning
Der serveres buffet til morgenmad, frokost og middag i den rummelige restaurant. På hotellets moderne barområder serverers der både drikkevarer og lettere anretninger.

Værelserne
Hotellets værelser er lyse og enkle og findes som enkelt- dobbelt- og 4-personers værelser. Alle værelserne har balkon - med udsigt over Middelhavet eller øens bjerge - aircondition, telefon, TV, safetybox (mod gebyr), køleskab, elkedel og hårtørrer.

Attribut

Pension Mulighed for tilkøb af morgenmad
Strand 250 m
Centrum 0 m
Værelser/lejl. Dobbeltværelser
Elevator Ja
Bar Ja
Pool Ja
Internet Gratis på begræset områder