Hotel President, Calella (Hotelklasse: 3+ stjerner)

Vores gode gamle stamhotel, hvor folk elsker at bo. Atmosfæren er i top og hotellet har byens bedste have med smukke grønne planter. En rigtig guldklump - ikke mindst for familier. Hotellet har døgnåben reception, cafébar, lobbyområde samt pool og snackbar i haven. I cafébar-området er der i sommersæsonen aftenunderholdning et par gange om ugen, ligesom der er mulighed for at spille billard og bordtennis. Der vil dagligt være underholdning for børnene, hvor de kan lege med deres nye venner eller søskende. I den 2000 m2 store have er der 3 udendørs pools inkl. børnepool. Der er masser af små kroge, hvor man kan nyde solen på en af de mange solsenge. Bagerst i haven er der en legeplads. Hotellet har fri wifi. Opholdet er med morgenmad. Bemærk der betales lokal turistskat på hotellet.

Beliggenhed:
Hotellet ligger i et et nyere hotelområder i byen med små lokale butikker og spisesteder lige om hjørnet. Der er 500 m til stranden og 400 m til centrum. 

Forplejning:
På hotellet er der en lækker restaurant, hvor der serveres catalanske og spanske specialiteter samt internationle retter.

Værelserne:
Alle værelser har balkon. Endvidere er der fladskærms-tv, aircondition, safebox og telefon. 

Attribut

Strand 500 m
Centrum 400 m
Indkøb 0 m
Etager 7
Elevator Ja
Bar Ja
Pool Ja
Børnepool Ja
Wellness Nej
Legeplads Ja
Parkering Nej
Internet Ja, gratis