Hotel More, Dubrovnik (Hotelklasse: 5 stjerner)

Udenfor Dubrovniks mægtige bymure ligger flere små skjulte perler. En af dem er 5* Hotel More beliggende på en klippepynt med fantastisk udsigt over Lapad-bugten. Et ægte lille boutiquehotel med blot 87 værelser og suiter i enganske unik stil. Der er 3,5 km til Dubrovniks gamle bydel og turen tager 40 min langs vandkanten i et roligt tempo. Bemærk at Lapad halvøen har sin egen charme med sin egen lille promenade og et lækkert udvalg af restauranter og cafeer.

Ankommer man fra vandsiden eller ad den hemmelige sti langs havet så er man straks klar over at beliggenheden er noget særligt - den er uimodståelig. Ankommer du istedet fra landsiden ligger hotellet i et roligt og hyggeligt kvarter omkranset af palmer og grønne planter i et let kuperet område. Vel inde i receptionen oplever man en elegant kubstisk funkis stil som går igen i hele indretningen. Hotellet oser af venlig charme og er en fryd for øjet allerede ved første øjekast. Fra receptionen ser man direkte ud til restauranten på terrassen med den fabelagtige udsigt.

Hotellet er opbygget i niveauer og har udnyttet sin unikke placering til fulde. Nederst har hotel More sin eget lille klippestrand med en lille solplatform med liggestole og parasoller. Et niveau højere oppe ligger Cave Bar More - et kapitel helt for sig selv. Baren er indrettet i en grotte, der blev opdaget i forbindelse med hotellets opførelse. Her er det lykkedes at skabe en oplevelse som i 1001 nat eventyr. Baren er flere steder udråbet til være i "Top 5" barer du skal besøge mens du lever. Kombinationen af grottevæg, stjernehimmel, ægte stalakmitter og glasgulve gør baren magisk. En lige så udtryksfuld trappe fører dig op til den romantiske restaurant og det lille hyggelige poolområde. Går du derimod ud gennem grotte gangen findes endnu et hyggeligt lounge og bar område udendørs med lækker indretning og service. Her ses et stort antal lokale som kommer og får en kop kaffe  - det er som regel et godt tegn. 

Værelserne er fordelt over flere etager og i flere bygninger. De er meget forskelligartede i indretning og ingen er helt ens. De er indrettet med aircondtion, fri wifi, tv, minibar, safebox samt kaffe og the faciliteter. Mange værelser har også balkon eller terrasse enten med udsigt til haven eller havet - disse er naturligvis møbleret med solstole. Vi kan meget vel anbefale at opgradere og sikre dig en balkon. 

Attribut

Strand 0m klippe
Centrum 3500m
Indkøb 200m
Etager 6
Elevator Ja
Bar Ja
Pool Ja
Børnepool Nej
Wellness Nej
Legeplads Nej
Parkering Nej
Internet Ja