Hotel Minister, Soller (Hotelklasse: 4 stjerner)

Hotel Minister er helt nyt og åbnede i marts 2016. Det er et hotel for den kræsne gæst, som ønsker god kvalitet og lækre omgivelser. Et ægte boutiquehotel med blot 23 værelser. Hotellet ligger lige ud til strandpromenaden, der er det eneste, der skiller hotellet fra stranden. Stranden ved hotellet er Puerto Sollers bedste og hedder Repic Beach. Lige i nærheden er der et rigtig godt udvalg af barer og restauranter.

Hotellet er bygget i moderne stil og byder på et dejligt poolområde med liggestole og poolhåndklæder. Hotellet har også to restauranter - Steak Grill Minister med show cooking samt Sa Gavina, der ligger ved stranden. Der kan lejes cykler på hotellet, og der er fri wifi. Der er ca. 30 km til lufthavnen.

Beliggenhed
Hotellet er placeret i afslappende omgivelser, og hele vejen langs stranden ligger den hyggeligste strandpromenade med den ene lækre restaurant efter den anden. Her er alt, hvad hjertet begærer – et stort udbud af de lækreste fisk og skaldyr, små tapassteder og lokale mallorcinske specialretter. Virkelig et sted for feinschmeckere. I den ene ende af stranden ligger den stemningsfulde lystbådehavn med luksuriøse yachts blandet med små traditionelle fiskerbåde. Sidst på dagen kan du overvære de smukkeste solnedgange, mens du nyder aftensmaden eller en drink på strandpromenaden.

Forplejning
Mulighed for tilkøb af morgenmad (buffet).


Værelserne
De moderne og elegant indrettede værelser er på ca. 24 m2. Her er minibar, sat-tv, telefon, møbleret balkon, fri wifi, aircondition, flot trægulv og lydisolering. Der kan max bo 2 personer pr. værelse.

Attribut

Pension Mulighed for tilkøb af morgenmad
Strand Ja
Centrum Ja
Værelser/lejl. Dobbeltværelser
Elevator Ja
Bar Ja
Pool Ja
Wellness Ja
Internet Gratis