Hotel Mercery, Santa Susanna (Hotelklasse: 4 stjerner)

Dejligt 4* hotel som er beliggende i feriebyen Santa Susanna. Hotellet ligger ud til den lange strandpromenade og der er ikke mere end 100m til stranden. Lige i nærheden finder du masser af barer, restauranter og shopping muligheder. Hotellet byder på en dejlig stor have med et lækkert poolområde. Her finder du masser af gratis liggestole og parasoller samt selvfølgelig en poolbar. Der er også et lille børnebassin. Derudover tilbydes bar/Lounge, fitnescenter, tv-rum, panorama-elevator og poolborde. Alle måltider serveres som buffet i hotellets restaurant. Fri wifi.


Beliggenhed
Hotellet er beliggende i den sydlige ende af feriebyen Santa Susanna, som i dag er vokset sammen med Malgrat de Mar. Der er 2 min. gang til stranden. Der er 65 km til Barcelona.

Forplejning
Opholdet er med ALL INKLUSIVE som består af dejlig morgenbuffet, frokost og aftenbuffet. Dertil komme lokale drikkevarer fra kl. 10.00 til 23.00 samt is og snack fra 15.00 til 19.00.

Værelserne
Værelserne er lyse og venlige og fordelt på 5 etager. De er indrettet med telefon, sat-tv, aircondition, safebox (tillæg) samt en dejlig balkon. Der kan være max 2 voksne og 2 børn i et værelse. Der er fri wifi på hotellet. 

Lokalskat 1-4 euro pr. nat for personer over 16 år skal betales direkte til hotellet.

Hotellet går en del op i cykling og tilbyde udlejning af kvalitetcykler for folk som gerne vil have sved på panden i de omkringliggende bjerge. 

Attribut

Strand 100m
Centrum 400m
Indkøb 100m
Etager 5
Værelser/lejl. 328
Elevator Ja
Bar Ja
Pool Ja
Børnepool Ja
Wellness Nej
Legeplads Ja
Parkering Ja
Internet Ja