Hotel Helios, Lido di Jesolo (Hotelklasse: 4 stjerner)

Et rigtig flot og gennemført hotel, der har præcis hvad det skal have og så lidt mere. Et eksempel kunne være undervandsmassage, gratis lån af cykler, gratis solstole og parasoller på den private strand, og meget mere. Med en fantastiske strand lige udenfor døren, højt solskin og leg i poolen, kan man ikke undgå at tænke på, hvordan det ligner noget fra en reklamefilm. Poolen på hotellet er ny og ikke nok med det, er det også opvarmet, så selv de mest vandsky kan være med. Omkring poolen står et større antal solstole, der gratis kan benyttes af gæsterne. Selv her på solterrassen dækker det trådløse internet, så man lige kan nå at opdaterer sin Facebook-status til "Hopper lige vandet...igen!" - Det synes VI godt om, hvorfor vi anbefaler dette hotel til alle der give lidt ekstra for lidt ekstra.

Beliggenhed
Lige ud til vandet og få meter fra centrum. Et fantastisk sted at bo, da der i området omkring kan spilles tennis og golf, måske lære at surfe, eller bare gå i fitness. Aqualandia ligger blot 1 km herfra.

Forplejning
Opholdet inkluderer halvpension, der er højt værdsat. God appetit!

Værelserne
Rigtig flotte værelser med lydisolering, nøgle-kort, aircondition, safe, telefon, TV, minibar, internetadgang og føn. Ydermere har hotellet et specielt sikkerhed-for-gæster-system, der gør at kun de der bor på hotellet kan komme ind. Turistskat 1,50 Euro pr. nat (max. 7 dage) for personer over 11 år i perioden 01/06 - 30/09, skal betales kontant direkte til hotellet.

Attribut

Pension 1/2
Strand 0m
Centrum 50m
Indkøb 50m
Etager 6
Elevator Ja
Bar Ja
Pool Ja
Børnepool Ja
Wellness Ja
Legeplads Nej
Parkering Ja
Internet Ja