Hotel Harry's, Lido di Jesolo

Hyggeligt 3-stjernet familiehotel med fin beliggenhed 2,5 km fra Jesolos charmerende gågade og i gåafstand til hotellets private sandstrand, hvor parasoller og liggestole er til fri afbnyttelse. Vil man hellere opholde sig på hotellet, er der en hyggelig terrasse med bar og siddepladser. Derudover er der også et dejligt åbent poolområde med en forfriskende swimmingpool med tilhørende solsenge, hvor det summer af feriestemning, og alle vil føle sig velkommen. Poolområdet ligger i hjertet af hotellet sammen med hotellets bar og indbydende restaurant. På ferien er det muligt at tilkøbe halvpension, hvor morgenmaden (inklusiv te, kaffe, juice og vand) serveres som buffet, og aftensmaden fra menukortet (ex. drikkevarer). 
Værelserne er dobbeltværelser med mulighed for to opredninger. Derudover er de udstyret med satellit-tv, telefon, safebox (mod tillæg) og eget badeværelse. Skulle det blive for varmt, er det muligt, mod gebyr, at anvende klimaanlægget, som alle værelser er udstyret med. Er klimaanlægget ikke tilstrækkeligt, vil man til hver en tid kunne sætte sig ud på værelsets private balkon/terrasse og nyde sin ferie.  

Hotellet har en afslappet stemning, hvor intet problem er for stort til at blive løst. 

Beliggenhed
120 m fra stranden og 2,5 km fra Lido di Jesolo. Krydser man gaden, står man ved en dykkerskole samt en pinjeskov, hvor man kan spille bordtennis

Forplejning
Der er mulighed for tilkøb af halvpension. 

Morgenmad: 7.00 - 9.30 (buffet med te, kaffe, juice vand og lign.)
Aftensmad: 19.00 - 20.30: (menu og buffet, ex. drikkevarer)


Værelserne (Kategori 3)
Ældre charmerende værelser med telefon, TV og safebox. Aircondition kan købes på stedet. Turistskat 1 euro pr. nat (max. 7 dage) for personer over 11 år i perioden 01/06 - 30/09, skal betales kontant direkte til hotellet.

Attribut

Pension Halvpension
Strand 120 m til privat strand
Centrum 2,5 km til centrum
Indkøb Ja
Aircondition Mod tillæg
Etager 4 etager
Værelser/lejl. Værelser
Elevator Ja
Bar Ja
Pool Ja
Parkering Gratis
Internet Gratis, også på værelserne