Hotel Fergus Style Mar Mediterrania, Santa Susanna (Hotelklasse: 4 stjerner)

Elegant og attraktivt 4* superior hotel, som ligger midt i byens turistcentrum og direkte på stranden, hvor de har deres egen beachclub med bar og liggestole. Hotellet er meget stilfuldt og total nyrenoveret i 2012-2013. Der køres med konceptet "Kun voksne - min. 16 år". Fra hotellet er der en vidunderlig udsigt over havet. Hotellets poolområde ligger lige ud til stranden, og her finder du en dejlig solterrasse, snack- og poolbar samt liggestole og parasoller. Hertil kommer jacuzzi. Hotellet har fri wifi på værelserne og internet-zoner flere steder i fællesområderne. Der er dejlig Cocktail lounge, kaffe- og cocktailbar samt flot Mediterranean Buffet restaurant. TIl de aktive er der et fitnessrum. Der er et ugentligt aktivitetsprogram for voksne med bl.a. musik. Det er muligt at købe hotellet med morgenmad, aftensmad og All Inklusive. Til alle måltider er der showcooking.

Beliggenhed
Super beliggenhed på stranden. I de umiddelbare omgivelser (ca. 50 m) finder man mange forskellige indkøbsmuligheder, talrige restauranter og barer samt et diskotek. Der er ca. 500 m til byens gamle bydel.

Forplejning
Hotellet har en moderne buffetrestaurant. hvor der serveres morgenmad, frokost og aftensmad. Det er muligt at tilkøbe kvart-, halv- og helpension samt all inklusive.

Værelserne
Virkelig flotte og eksklusive værelser med et innovativt og spændende møblement. De moderne værelser er med minibar, telefon, safebox, fri wifi, fladskærms TV med satellit-kanaler, aircondition, opvarmning og roomservice. Alle værelser har desuden en dejlig, møbleret balkon. Lokalskat 1 euro pr. nat for personer over 16 år, skal betales direkte til hotellet.

Attribut

Pension Mulighed for halvpension og all inklusive
Strand 0 m
Centrum 500 m
Indkøb 50 m
Etager 7
Værelser/lejl. 130
Elevator Ja
Bar Ja
Pool Ja
Børnepool -
Wellness Mini
Legeplads -
Parkering Ja, mod betaling
Internet Ja, i receptionen