Hotel Alegria Maripins, Malgrat de Mar (Hotelklasse: 4 stjerner)

Hotel Maripins vælges igen og igen af vore mange stamgæster - og især mange børnefamilier. Dette skyldes ikke mindst hotellets hyggelige atmosfære og personalets fantastiske væremåde. Her får du en helt personlig betjening, som får dig til at føle dig som en ganske særlig gæst. Hotellets indgang ligger lidt tilbagetrukket fra den livlige og farverige strandpromenade, ligesom selve hotellet ligger lidt mere tilbagetrukket fra gadestøj og larm. Her er utrolig børnevenligt og en skøn atmosfære. Der er en dejlig have med en stor swimmingpool, børnepool og tilhørende liggestole. Desuden er der en hyggelig bar/snackbar ud mod poolen samt en lidt mindre promenadecafé. Indendørs er der tv-stue, bagageopbevaringsrum og spilleområde med bl.a. billard, spillemaskiner og bordtennis. Safebox kan lejes i receptionen. Fri wifi i fællesområderne. Et par gange om ugen er der underholdning på hotellet. Opholdet kan vælges med morgenmad, halvpension og All inklusive.

Beliggenhed
Maripins ligger på selve strandpromonaden med få meter til stranden og masser af atmosfære lige udenfor døren. Der er 5 minutter til den gamle bydel.

Forplejning
Morgenmads- og middagsbuffet.

Værelserne
Pæne og lyse standardværelser med satellit-tv, hårtørrer, aircondition og balkon. Der er mulighed for 2 opredninger til små børn.

Attribut

Strand 50 m
Centrum 200 m
Indkøb 0 m
Etager Ja
Værelser/lejl. 197
Elevator Ja
Bar Ja
Pool Ja
Børnepool Ja, lille
Wellness Nej
Legeplads Ja
Parkering Nej
Internet Ja, mod tillæg