Hotel H10 Costa Adeje Palace, Tenerife (Hotelklasse: 4 stjerner)

Playa Adeje

Et ægte 4* strandhotel kun 50 m fra La Enramada-stranden. Her er store udendørs swimmingpools, boblebad og spa. De smarte værelser har en møbleret balkon.
Det luksuriøse spacenter Despacio byder på opvarmet indendørs swimmingpool, fitnesscenter samt tyrkisk bad. Der kan også bestilles helse- og skønhedsbehandlinger.
H10 Costa Adeje Palace byder på adskillige spisemuligheder, såsom buffet- og á la carte-restauranter. Der er en poolbar og en grill samt en pianobar. På hotellet findes reception 24 timer i døgnet, konference og mødelokaler, gratis trådløs internetadgang i fælles områder, internethjørne (mod ekstra gebyr), natklub, restauranter og barer. Her er desuden miniklub og legeplads samt sportscenter og fitnesslokale. Hotellet har underholdningsprogram i løbet af dagen og om aftenen samt gratis buskørsel til Playa de las Américas.d.

Beliggenhed
Dejlig beliggenhed lige ud til vandet i området Costa Adeje. Der er 800m til lokalt centrum med barer og restauranter og 2 km fra Playa de Fañabe. Skal det være mere livligt er der omkring 10 km til  de store turistbyer Playa de las Américas og Playa de los Cristianos. Teide National Park ligger omkring 20 km herfra og Tenerife South lufthavn findes 27 km fra hotellet. Der er 2 km til Golfbanen Costa Adeje.

Forplejning
Opholdet er med morgenbuffet. Der er mulighed for tilkøb af All Inklusive.

I "Alt Inklusive" konceptet indgår alle måltider (morgenmad, frokost, aftensmad og mellemmåltider (snacks). Drikkevarer til måltiderne sodavand, øl, vin og vand samt alkoholholdige lokale mærker. Serveres normalt fra om morgenen/formiddagen til om aftenen/nat (ca 22.00-24.00). Åbningstiderne kan variere på de forskellige hoteller.

Værelserne
Hotelværelserne er nydelige og velindrettede i lyse farver. De er udstyret med aircondition, tv, telefon, minibar, pengeskab (begge mod ekstra gebyr og efter anmodning) samt hårtørrer. Endvidere er der dejlig balkon med havemøbler.

BEMÆRK PRISEN ER PR PERSON PR NAT.

Attribut

Strand 50m
Centrum 1000m
Indkøb 500m
Etager 5
Elevator Ja
Bar Ja
Pool Ja
Børnepool Ja
Wellness Ja
Legeplads Ja
Parkering Ja
Internet Ja