Rejser til Gardasøen

Øster Lindet tilbyder flyrejser til Gardasøen året rundt.

Det er også muligt blot at bestille hotel  ved Gardasøen og køre selv.

Nederst på siden ses et udvalg af hoteller. Har du et specifikt hotelønske, så lad os høre om det - vores hotel-database er stor og måske har vi også din favorit. 

Der findes ingen online priser da flypriser ændrer sig konstant. Vore priser følger flyprisernes udvikling. 

Det kan vi: 

 • Flyrejser til Gardasøen fra Billund og Kastrup.
 • Tilbyde et stort udvalg af hoteller. 
 • Arrangere transport fra lufthavn til hotel t/r.
 • Tilbyde flexible rejseperioder fra 2 nætter til flere måneder.
 • Bemærk: Opholdet ved Gardasøen er på egen hånd. 
Send en forespørgsel: KLIK

Eller ring for personlig assistance på tlf 7010 6343.

Sådan arbejder vi:

 • Når vi modtager en forespørgsel - telefonisk eller på mail - får du svar indenfor 48 timer på arbejdsdage.
 • Vi afsøger de billigste flypriser i ønskede rejseperiode, så i får rejsen billigst mulig.
 • Vi sender normalt min. 2 hotel valgmuligheder til jer.
 • Herefter kan i vurdere tilbudet inden i beslutter jer.

Tip: Hvad er vigtigst - pris eller flytider? 
Afrejse midtuge er generelt billigere end i forbindelse med en weekend. Samtidig gælder at aftenfly ud ofte er billigere end morgenfly ud.. 

Bemærk 
Alle fly til Gardasøen lander i en af Milanos 3 lufthavne. Herfra er transferen på 2-3 timer pr. vej. Billeje i Milano er en økonomisk god ide.

Når du køber din pakkerejse hos Øster Lindet Rejse er du dækket af rejsegarantifonden ligesom vi er medlem af Danmarks rejsebureauforening. Din garanti for et seriøst produkt.

Status:
Ring for priser på 7010 6343

Fakta Gardasøen

Fakta Gardasøen

 

Korte fakta om Italien

 

Areal Italien 301.245 km2
Indbyggere Italien Ca. 58 mio.
Religion 99% katolikker
Sprog Italiensk
El 220 V
Valuta Euro (EUR)
Tidsforskel Ingen
Tlf. til Danmark 0045 + abn. nr
Tlf. til Italien 0039 + område nr. + abn, nr.


Strandene ved Gardasøen
Strandene langs Gardasøen består af små laguner og bugter samt kunstigt anlagte strande. Det er primært smågrus, men også små bugter og laguner med rigtig sand rundt omkring. Der er ingen understrømme, da det er en sø. Vandet er en anelse koldere end havet, da det kommer fra bjergene. Gardasøen er hjemsted for et stort antal windsurfere, som året rundt byder på de helt rigtige vindforhold.

Mad og drikke ved Gardasøen
Pizza og pasta er svær at komme udenom. Virker det for dagligdags med dette på en ferie så prøv det alligevel. Det tilberedes på en ganske anden måde end i Danmark og får også en hel anden smag. Og så er det alletiders for børnene. Der findes også fremragende spisesteder, som serverer steaks, kylling og fisk. Ofte er det de små lokale steder, som serverer de lækreste retter. En let frokost med øl koster ca. 60-80 kr., mens en aftenmenu med vin kan fås for ca. 120-180 kr. Skal det være lidt finere, så er priserne som herhjemme.

Shopping ved Gardasøen
De lokale vine er et "must". Tag en tur på egen hånd til en privat vinbonde og se produktionen samt smag varerne inden køb. Ellers er det som i resten af Italien, hvor tøj og sko fra den fornemme modeverden, er eftertragtet. Priserne er næsten som i Danmark, men her fåes som regel den helt nye trend. Bemærk, at tøjstørrelserne er lidt anderledes end i Danmark.

Børn ved Gardasøen
Hotel Royal og hotel Vacanze Canarino i Riva del Garda samt hotel Garda Bellevue og Hotel Sogno i Limone kan varmt anbefales til børnefamilier. Alle de nævnte steder har mange gode faciliteter for børn og en stor dejlig have/poolområde.

Aftenliv ved Gardasøen
Limone er en mindre by med en hyggelig havefront med gode spisesteder og atmosfærefyldte cafeer - i disse idylliske omgivelser skal du lede længe efter noget mere romantisk. Havnen er ikke stor, men stemningen er altid i top. I Riva er der lidt flere valgmuligheder om aftenen med masser af restauranter, cafeer og butikker i overtal. Her er der også mulighed for diskoteker, natklubber og dansesteder. Riva er den største af byerne ved søen, og naturligvis også stedet med flest muligheder.

Transport ved Gardasøen
Der er et virkelig godt tog- og busnet som tilmed er billigt. Endvidere er sejlture på tværs af søen en populær transportform - bl.a. mellem Riva, Malcesine og Limone. Der er også mulighed for at leje bil, som koster omkring 450 kr. pr. dag.

Øster Lindet Service ved Gardasøen
Opholdet er på egen hånd.

Udflugter ved Gardasøen

 

 • GARDASØEN RUNDT: 
 • VINTUR: Inkl. smagsprøver. 
 • VENEDIG: Gondolernes by. 
 • GArRDALAND: Forlystelsespark for børn - turen foregår på egen hånd.

Der tilbydes også andre udflugter ligesom det er muligt at leje bil. Snak med rejselederen på stedet. Udflugter er med tysk eller engelsktalende turguide.

 

Lokalområdet

Lokalområdet

Gardasøen er atter kommet i danskernes søgelys - også blandt den yngre generation. Her har naturen virkelig vist sig fra sin allermest gavmilde side. Citrus- og olivenlunde, vinmarker og bjerge med smuk vegetation omkranser den 50 km lange og næsten 20 km brede sø. Alle ved, at naturen omkring Gardasøen er ubeskrivelig smuk, og at søen er perfekt til solbadning eller en svalende dukkert, og at byerne har en uimodståelig italiensk charme med fortovscafeér og taverner. Men kun de færreste er bevidste om det enorme aktivitetsudbud der også eksisterer. Få feriesteder kan tilbyde adrenalinkick som klatring, trekking, paragliding, windsurfing i verdensklasse, mountainbike, rapelling ect. fra morgen til aften. Gardasøen er et perfekt udgangspunkt til en kombiferie med sol, badning, kultur, aktiviteter og masser af hygge og romantik. Intet slår en ægte italiensk middag på havnen i Riva eller Limone.

Limone - Gardasøen Limone er uden tvivl, den smukkeste og mest maleriske af alle byer ved Gardasøen. Den lille atmosfærefyldte havnepromenade, den lettere isolerede beliggenhed, de snævre små gyder og de hyggelige torve med udsøgte restauranter, danner rammerne om en rolig og romantisk ferie i et uforglemmeligt naturparadis.

Byen er en af de mindre ved søen og ligger på den nordvestlige side med udsigt til Monte Baldo. En smuk lille bjergvej fører til denne lille plet, hvor citrontræer pryder gadebilledet. Der er masser af små bugte med strande ud til søen. Midt i byen ligger havnen, som samtidig er byens centrum. Det er her de fleste restauranter, butikker, caféer og barer er beliggende - hver med sin charme. Mange af byen hoteller ligger i udkanten, med en vidunderlig udsigt over søen. En gåtur langs søpromenaden og en tur i lystbådeshavnen er også anbefalelsesværdigt, ligesom det er muligt at tage en båd til nogle af de andre byer.

Riva del Garda - Gardasøen
Riva del Garda er den største af byerne ved Gardasøen. Her er hygge ud over alle grænser, både i de små krogede gader midt i byen og omkring de mange udendørs caféer ved havneområdet. I det hele taget å havnen siges, at være det store trækplaster, med sit uimodståelige og maleriske udseende. Når romantikken skal pleje overgår intet en udendørs italiensk middag på havnen i Riva - ægte Lady og Vagabonden-stil. Trods dette, en ung, moderne og trendy by.

Byen ligger i den nordlige ende af Gardasøen, og har mange spændende seværdigheder. Tag på opdagelse i den gamle bydel, hvor den ene spændende bygning efter den anden præger bybilledet. Her er gågade med indbydende og meget fristende forretninger. Sidst, men ikke mindst, skal de skønne italienske spisesteder nævnes! Stranden i Rive hører til blandt de største ved søen, og er både pænt vedligeholdt og ualmindeligt børnevenlig med bl.a. legepladser. Riva del Garda er med andre ord en sand ferieperle.

Malcesine - Gardasøen
Malcesine er måske Gardasøens mest naturskønne område. Her i den bjergrige ende af søen, er udsigten over både søen og bjergene ubeskrivelig smuk, og det er svært at få nok af den. Malcesine er en lille charmerende middelalderby, som ligger for foden af den 2.200 meter høje bjergkæde, Monte Baldo. Dens unikke, velbevarede Scalaborg fra 1300-tallet og den lukkede bymidte med de smalle brostensbelagte gyder, hyggelige pladser og den gamle og nye havn, giver én fornemmelsen af at være tilbage i tiden. Rundt i de små gader frinder du restauranter, barer og små butikker. Nogle med typisk turistgøgl, andre med modetøj og sko. Fra byen afgår en kabinelift op i 3.000 meters højde. Herfra udgår flere gode vandreture.

Lidt længere mod syd ligger den lille landsby, Pai. Der er ikke meget at se på i den lille by, men her er hyggeligt, roligt og idyllisk, og vores hotel emmer af atmosfære, med en beliggenhed lige ud til søen. Bussen til nabobyen Torri del Benaco(ca. 5 km) holder lige foran døren, mens færgen til et par af de øvrige byer ved søen ligger til ved hotellets terrasse.

 

Hotel

Hotel Centro Vacanze Canarino, Riva del Garda

Hotel Centro Vacanze Canarino, Riva del Garda

En lille perle midt i centrum af Riva. Hotellet er super til familier og er bygget i italiensk landstil. Der er 18 blot værelser, hvilket er med til at give stedet endnu mere charme og personlig...
Hotel Garda Bellevue, Limone

Hotel Garda Bellevue, Limone

Garda Bellevue er det nye navn for det som tidligere hed Hotel Berna. Her er en fantastisk atmosfære, og stedet er det perfekte valg for familier som ønsker at bo centralt på et sk&...
Hotel Royal, Riva del Garda

Hotel Royal, Riva del Garda

Et ualmindelig godt hotel, som officielt har 4 stjerner. En rolig beliggenhed, og alligevel tæt på søen og stranden. I den rolige og tilbagetrukne have, er der terrasse med pool. He...
Feeling Hotel Luise, Riva del Garda

Feeling Hotel Luise, Riva del Garda

Lækkert, trendy og stilrent designhotel. Nogle vil kalde det lidt for stilrent – men de fleste vil være begejstrede over indretningen, der præges af moderne design og spæ...
Hotel Antico Borgo, Riva del Garda

Hotel Antico Borgo, Riva del Garda

Et særdeles moderne indrettet hotel, med meget smuk interiør. Hotellet har en stor lækker udendørsterrasse på taget, hvor man kan nyde udsigten imens man eventuelt kan ...
Hotel Astoria, Malcesine

Hotel Astoria, Malcesine

Hotel Astoria er et nybygget, lækkert og super hyggeligt hotel tæt på Malcesine ved Gardasøen, hvor både børnefamilier og par er garanteret en dejlig ferie. Hotellet har også en stor pool, der let giv...
Hotel La Perla, Riva del Garda

Hotel La Perla, Riva del Garda

Dejligt hotel bestående af 2 bygninger beliggende i gåafstand fra det historiske centrum af Riva og vis-a-vis søpromenaden. Det er en en flot gåtur langs strandpromenaden ind ...
Hotel Sole, Navene-Malcesine

Hotel Sole, Navene-Malcesine

Et rigtig dejligt familiehotel i smukke naturomgivelser og med den smukkeste udsigt til søen. Hotellet har en dejlig stor have med grønne arealer og et solrigt poolområde med ligge...
Hotel Antonella, Malcesine

Hotel Antonella, Malcesine

Lille hyggeligt hotel med en rigtig god atmosfære. På hotellet findes panoramisk terrasse, spisesal og fælles opholdsstue, bar, fjernsynsstue samt garage og et flot svømmebass...
Hotel Excelsior Bay, Malcesine

Hotel Excelsior Bay, Malcesine

Perfekt beliggende i bugten, med en helt fantastisk udsigt. Specielt at hotellet hele dagen oplyses af det varme solskin, får mange til at komme igen. Når dagen er omme og det tid til at s...
Hotel Geier, Torbole

Hotel Geier, Torbole

Hotel Geier er et lille hyggeligt hotel beliggende på den flotte havnepromenade i Torbole med butikker, restauranter og vandsport lige udenfor døren. Hotellet er oprindeligt fra 1500-tallet, men er re...