Ferrera Beach Apartment. Cala d'Or (Hotelklasse: 3+ stjerner)

Ferrrera Beach er et populært og særdeles hyggeligt lejlighedskompleks med en skøn og rolig beliggenhed i den herlige ferieby Cala d'Or. I området findes flere skønne strandbugter og i blot 50 meters afstand, finder I den første. Gæsterne hygger sig på Ferrrera Beach, som har en afslappet atmosfære og herlig feriestemning. Hotellet byder ikke kun på strand og hyggelig stemning, men har også et lækkert poolområde med dejlig swimmingpool. Her på solterrassen findes hotellets liggestole og parasoller, og her kan en god bog kan nydes, eller der kan arbejdes på sommerens kulør. Skulle man i varmen få lyst til lidt koldt at drikke, kan det købes i poolbaren. Trænger sulten sig på, byder hotellet også på rigtig smagfuld mad i restauranten, hvor der serveres traditionelle middelhavsretter.

Hotellet byder på et intimt spa-område, hvortil kun gæster over 18 år har adgang.

Beliggenhed
Efter en lille gåtur på blot 10 min ender I midt i centrum af Cala d'Or, og indenfor 50 m møder I stranden. Vil I en tur til øens centrum, Palma, ligger byen kun 1 times kørsel væk.

Værelserne
1-værelses lejlighed (for op til 4 personer)
Suiter (kun for voksne)

Lækre lyse lejligheder med moderne indretning, bestående af stue/opholdsrum og eget bad/toilet. Desuden har alle værelser tekøkken med mikroovn, elkedel og kaffemaskine samt egen balkon.


 

Attribut

Strand 50 m
Centrum ca. 1,5 km til Cala d'Or
Indkøb Minimarked på hotellet
Værelser/lejl. Lejligheder
Bar Poolbar