Dubrovnik

Dubrovnik i det sydlige Dalmatien er fuld af romantik, og en ægte klassiker i det vidunderligste hav; Adriaterhavet. Vandet er krystalklart og byen oser af middelalderlig charme. En slentretur i “Old Tows” smalle brostensbelagte gader eller en god middag mellem de gamle bymure, er noget af det mest livebekræftende der kan opleves - direkte som taget ud af evetyrbøgerne. Det er ikke uden grund Dubrovnik er på UNESCOs liste over verdens kulturarv. I forlængelse af den gl. bydel ligger Rivieraen og  Lapad halvøen, som er frodige og grønne hotelområder med skønne badestrande.

Old Town

Dubrovnik ligger i det sydlige Kroatien og er fuld af romantik. En ægte klassiker i det vidunderlige Adriaterhav. Vandet er krystalklart og byen oser af middelalderlig charme. En by alle bør se mindst en gang i livet. En slentretur i “Old Towns” smalle brostensbelagte gader eller en god middag mellem de gamle bymure, er noget af det mest livsbekræftende der kan opleves - direkte som taget ud af evetyrbøgerne. Det er ikke uden grund Dubrovnik er på UNESCOs liste over verdens kulturarv. 

Herefter ankommer I til fortryllende Dubrovnik. En legendarisk og celeber middelalderby. Vores engelsktalende guide henter os i bus ved båden og kører os til byens historiske centrum. Den berømte by er optaget på UNESCOs verdensarvsliste og byder på en uforglemmelig dag. Guiden viser dig de mest interessante steder og seværdigheder i Dubrovnik og fortæller den spændende historie. Efter byturen overlades du på egen hånd, hvor der er god tid til at udforske byen yderligere. Tag en gåtur på selve bymuren, nyd en tur med svævebanen til toppen af ​​Mount Srđ eller gå på udkig efter de mange Tv-locations til "Game of Thrones". Returtransport til båden er planlagt om aftenen. Alternativt kan du tage en taxi tilbage på egen hånd. Vi anbefaler klart at blive inde i byen og finde et super hyggeligt spisested. Der er rigtig mange at vælge imellem. Snart vil du se, hvorfor denne by kaldes Adriaterhavets perle.
 

 

Lapad Halvøen

ZUPA

På denne tur bor vi i det rolige område Plat med en vidunderlig udsigt over Zupa-bugten. Et smukt naturområde i frodige omgivelser og direkte ud til havet. Lige rundt om hjørnet finder i en fredfyldt strand. Havet byder på Europas klareste og flotteste badevand og strandene i hele området er rene, flotte og med små kieselsten. Mod nord er der 12 km til Dubrovnik Old Town og 3 km til Mlini, som er et hyggeligt lille fiskerleje i - en rolig og charmerende lille oase med  små hyggelige restauranter, cafeér og barer. Fra Plat går der både bus og båd til Dubrovnik og til den nærliggende lidt større by Cavtat, som ligger 5 km syd for Plat. Endvidere går der bådudflugter til Elafiti Øerne som ligger lige udenfor den smukke bugt. På hotellet sælges forskellige udflugter og bådture i området.

m. Den berømte by er optaget på UNESCOs verdensarvsliste og byder på en uforglemmelig dag. Guiden viser jer de mest interessante steder og seværdigheder i Dubrovnik og fortæller den spændende historie. Efter byturen overlades I på egen hånd, hvor der er god tid til at udforske byen yderligere. Tag en gåtur på selve bymuren, nyd en tur med svævebanen til toppen af ​​Mount Srđ eller gå på udkig efter de mange tv-locations fra "Game of Thrones". Denne dag er der ikke frokost ombord på skibet, så I har mere tid til at nyde byen, og snart vil I opdage, hvorfor byen kaldes Adriaterhavets perle.

Tag en gåtur på selve bymuren, nyd en tur med svævebanen til toppen af ​​Mount Srđ eller gå på udkig efter de mange Tv-locations fra "Game of Thrones". Returtransport til båden er planlagt om aftenen

Dubrovnik Dubrovnik er beliggende i den sydlige del af Kroatien. Efter en perlerække af små skønne byer startende med Porec i nord, som er en af de første byer langs den kroatiske kyst for at slutte af med perlen Dubrovnik nederst mod syd. Hele kysten er et meget smukt landskab af snoede veje, klipper og det dejligste blå-grønne hav, som alene har en stor del i, at dette er et land der bør besøges.

Dubrovnik er en helt utrolig by, som man aldrig helt kan blive færdig med. Byen rummer på så mange spændende ting og har så meget kultur og historie, som bevares godt bag de berømte bymure. Byen har en gammel bydel, halvøen Lapad og bydelen Cruz. På Lapad og Cruz findes der mange shopping muligheder, hvorimod det mere turistprægede findes i den gamle bydel.

 

Omkringliggende øer

Korčula er bl.a. kendt som fødested for Marco Polo, den berømte opdagelsesrejsende. Vel fremme er vores engelsktalende guide klar til at føre os på City-tur gennem de smalle, brostensbelagte gader. Midt i byen står St. Markus katedralen, der er bygget i kalksten og har mange smukke udsmykninger. Resten af ​​aftenen er fri, og der er tid til at finde et lækkert og spændende spisested i de smalle og krogede gader - og måske slutte af med en drink et hyggeligt sted. 

Status:
Ring for priser på 7010 6343

Hotel

Hotel Excelsior, Dubrovnik

Hotel Excelsior, Dubrovnik

Direkte ud til vandet og med udsigt over både Adriaterhavet og DUBROVNIKS gamle bydel. Ved første øjekast gør 5* hotel Excelsior ikke meget væsen af sig. Ti...
Hotel More, Dubrovnik

Hotel More, Dubrovnik

Udenfor Dubrovniks mægtige bymure ligger flere små skjulte perler. En af dem er 5* Hotel More beliggende på en klippepynt med fantastisk udsigt over Lapad-bugten. Et ægte lille...