Dolmen Resort Hotel & Spa, St. Pauls Bay, Malta (Hotelklasse: 4 stjerner)

Dejligt hotel lige ud til Middelhavet og med smuk udsigt over St.Pauls-Bay. Hotellet byder på tre swimmingpools - en med poolbar. Der er masser af fine solterrasser med liggestole og parasoller. Den ene pool samt børnepoolen ligger ved Amazonas Beach Club. På stranden findes et stort vandsportcenter med vandski, vandscooter, bananbåd og wakeboard - mod betaling. Stort spa med sauna, jacuzzi, indendørs pool og forskellige behandlinger. Motionsrum. Tennis. Aftenunderholdning med shows, levende musik og dans samt diskotek i højsæsonen. Hotellets eget personale arrangerer daglige aktiviteter som f.eks. dart, gåture, vandgymnastik, bingo og dansetimer. Om sommeren findes en international børneklub (5-12 år) med engelsktalende personale. Hotellets udbud af aktiviteter og faciliteter varierer om foråret, sommeren og efteråret. Feriestedet har 4 restauranter hvor der serveres maltesisk køkken og middelhavsretter. Efter maden kan man slappe af i én af temabarerne eller prøve lykken på hotellets kasino. Hotellet tilbyder endvidere gode muligheder for at komme på dykkerskole.

Beliggenhed
Dolmen Resort ligger direkte ud til stranden i bugten St. Pauls Bay. Der er 25 min. kørsel til hovedbyen Valetta.

Forplejning
Opholdet er med morgenbuffet som bl.a også omfatter kager, frugt og pålæg. Mod tillæg kan der købes både halvpension - bemærk i perioden 01.04 til 31.10 er vin, vand og sodavand inkl. til maden, såfremt der tilkøbes halvpension.

Værelserne
Alle værelser på Dolmen Resort Hotel & Spa har aircondition, minibar, telefon, hårføn, satellit-tv og balkon. Wifi mod tilælg. Tillæg for værelse med flot panoramaudsigt over havet.

Attribut

Pension 1/4
Strand 300m
Centrum 500m
Indkøb 300m
Etager 6
Værelser/lejl. 413
Elevator Ja
Bar Ja
Pool Ja
Børnepool Ja
Wellness Spa
Legeplads Nej
Parkering Tillæg
Internet Tillæg