Apsara Beachfront Resort & Villa, Khao Lak (Hotelklasse: 4 stjerner)

Apsara Beachfront Resort & Villa ligger på den dejlilge sandstrand Pakarang og byder på et væld af spa-, spise- og fritidsfaciliteter i rolige, romantiske og uspolerede omgivelser. Hotellet er opdelt i 2 dele - med en bro imellem sig.  Apsaras Beach har de fleste værelser mens Apsara Villa delen er med de store bungalows villaer. Nyd en forfriskende dukkert i swimmingpoolen, som er omgivet af palmer og liggestole mens du ser ud over havet og stranden fra kanten. Du kan spise mens du nyder den smukke udsigt over solnedgangen i den elegante strandbar, som dagligt serverer kolde drinks og cocktails, lettere retter samt grillretter. Der serveres traditionelle favoritter og internationale retter i restauranten, som desuden byder på udsigt over swimmingpoolen og havet. 

Laem Pakarang Beach er et fantastisk valg for dem, der er interesserede i ro, afslapning og strande. Opholdet er med morgenbuffet.

Opholdet er i nydelige superior dobbelværelser på ca. 42m2 med udsigt over haven. Alle værelser er med balkon, aircondition, TV med DVD afspiller, minibar, kaffe og te faciliteter samt hårføn. Fri wifi i værelset. Max 3 pers. pr værelse.. Der er mulighed for at opgradere til De Luxe værelser mod tillæg. Disse er lidt større, lidt nyere og har badekar.

Resort er beliggende i Khao Lak, cirka 1 times kørsel fra Phuket. Fra sin beliggenhed på stranden har Apsaras Beach Resort udsigt til det smukke Andamanhav. Denne region er desuden berømt for sine smukke klippeformationer.

Attribut

Pension 1/4
Strand 0m
Centrum 7 km
Indkøb 7 km
Etager 3
Værelser/lejl. 150
Elevator Nej
Bar ja
Pool Ja
Børnepool Ja
Wellness Ja