Luna Holiday Complex, Mellieha, Malta (Hotelklasse: 3+ stjerner)

Denne indkvartering byder på en fantastisk service, der giver gæsterne mulighed for at opleve ægte maltesisk gæstfrihed. Luna Holiday Complex åbnede første gang i 1982 med 30 lejligheder. Siden er der sket meget og der findes nu 158 lejligheder af god standard. Der er tale om en af Maltas bedste 3-stjernede indkvarteringer. På stedet er der også en restaurant, hvor man kan nyde en lækkert måltid, hvis man ikke selv ønsker lave maden i det ellers så meget veludstyret køkken, der er i hver lejlighed.  Der er gratis trådløs internetadgang i lobbyen.

Beliggenhed
Omgivet af en overvældende udsigt over det azurblå Middelhav og den idylliske ferieby, Mellieha, tilbyder Luna Holiday Complex dig en afslappende oplevelse af øen, og en vaskeægte afveksling fra hverdagen jag. Hotellet ligger langs med den største og mest populære strand på Malta, nemlig Mellieha-bugten, og er blevet bedømt til at være det bedste 3-stjernede apart-hotel på Malta.

Forplejning
Opholdet er uden forplejning. Mulighed for tilkøb af morgenmad og halvpension

Lejlighederne

  • Studiolejligheder med plads til 2 voksne og mulighed for en 3. opredning. Lejlighederne er på ca. 24m2. Tillæg for lejligheder med havudsigt
  • Superior studiolejligheder med plads til 2 voksne og mulighed for en 3. opredning. Lejlighederne er på ca. 32m2. Lejligheden er inkl. air condition.
  • BEMÆRK : PRISER HER ER PR ENHED PR NAT.

Attribut

Strand 0m
Centrum 250m
Indkøb 250m
Etager 5
Elevator Ja
Bar Ja
Pool Ja
Børnepool Ja
Wellness Nej
Legeplads Nej
Parkering Ja
Internet Ja, tillæg