Porto Azzurro Aparthotel, St. Pauls Bay, Malta (Hotelklasse: 3 stjerner)

Et skønt aparthotel med både lejligheder og hotelværelser. Her er både restaurant og bar, samt indendørs- og udendørs pool. Dertil kommer fitnessrummet, massageafdelingen, saunaen og jacuzzi. Der er naturligvis også en 24-timers reception, hvor personalet altid er behjælpelig med spørgsmål osv. I TV-loungen kan man tage en pause fra solen, eller måske bruge lidt tid i spillerummet. Porto Azzurro Aparthotel har rigtig mange faciliteter at byde på, så ring og bestil, og få pakket kufferten.

Beliggenhed
Idyllisk i Xemxija tæt ved St. Pauls Bay med smuk udsigt over bugten. Hotellet ligger meget tæt på vandet og tæt på centrum i den lille by. Perfekt i forhold til lokale oplevelser, samt turistattraktioner. Der er et par km til den lidt større by St. Pauls Bay.

Forplejning
I værelse: Kvartpension med mulighed for tilkøb af halvpension.
I lejlighed: Ingen pension.

Værelserne / lejlighederne
Hotelværelserne er nydelige og lyse. Alle er udstyret med aircondition, safebox, TV og balkon/terrasse.
Lejligheder er altid med selvhusholding. Uanset hvilket lejlighedsstørrelse der vælges, vil inventaret bestå af det samme, naturligvis afpasset til størrelsen. Alle med veludstyret køkkenniche, microovn, køleskab, elkedel, toaster og meget mere. Slutrengøring inkl. Håndklædeskift hver 4. dag.

Attribut

Strand 100m
Centrum 250m
Indkøb 250m
Etager Ja
Elevator Ja
Bar Ja
Pool Ja
Børnepool Ja
Wellness Mini
Legeplads Nej
Parkering Nej
Internet Ja, tillæg