Amfora Grand Beach Resort, Hvar (Hotelklasse: 4 stjerner)

Dejlige 4* Amfora Grand Beach Resort ligger i en rolig bugt omgivet af fyrretræer og kun ti minutters gang fra den historiske hovedby Hvar. Takket være moderne faciliteter, det store indbydende poolområde og en dejlig privat strand er hotellet ideelt til både familieferier og romantiske ferier for par. Vandet i hele bugten er krystalklart. Ikke langt fra hotellet ligger den eksklusive Bonj Les Bains Beach Club, hvor du kan leje en privat hytte ved havet og nyde en afslappende massage. Lige nedenfor hotellet ligger en lille hyggelig strand med parasoller og solsenge. Rundt i hele bugten kan man sole sig og bade fra klipperne.

Det, der gør Amfora Grand Beach Resort så indbydende, er uden tvivl det smukke poolanlæg med dets elegante udvalg af kaskadevandfald og Middelhavshaver samt det spektakulære område med Swim Up Bar. Om aftenen giver udsøgt belysning af både poolen og de omkringliggende haver en fantastisk atmosfære for cocktails i lounges og på den øvre terrasse. Hotellet har fri parkering men begrænset antal pladser - reservation er ikke muligt.

Alle værelser er moderne og holdt i lyse, beroligende farver. Hotellet har mange værelser fordelt på mange fløje, så det kan være lidt af en labyrint at finde omkring de første dage. Alle værelser har aircondition og egen balkon samt satellit-tv, en minibar, en telefon og et pengeskab. Der er mulighed for mod tillæg at opgradere værelser til en flot skrå havudsigt over bugten og delvis poolområdet. Alle 3-sengs værelser ligger i North Wing. Et fitnesscenter er også tilgængeligt.

Hotellets gastronomiske udbud består af en hotelrestaurant og to à la carte-restauranter. Restaurant Cascades ligger ved kaskadepoolen og har to niveauer. På det lavere niveau ved siden af poolen er der en elegant bar, hvor du kan nyde cocktails, mens der på øverste niveau er en fantastisk sejldækket terrasse til romantiske frokoster. Under fyrretræerne finder du endnu en restaurant og bar, som er det perfekte sted at nyde en let sommerfrokost i skyggen. Morgenmaden serveres i buffetten på 1. sal ved receptionen. 

Attribut

Strand 25m
Centrum 1000m
Indkøb 1000m
Etager 4
Elevator Ja
Bar Ja
Pool Ja
Børnepool Ja
Wellness Ja
Legeplads Ved stranden
Parkering Ja
Internet Ja