Hotel Sunflower, St. Pauls Bay, Malta (Hotelklasse: 3+ stjerner)

Hotellet ligger godt og centralt, men lidt tilbagetrukket fra strandpromenaden. Dog tager den ikke engang ti minutter at gå ned til stranden fra hotellet. I forhold til centrum ligger hotellet rigtig godt, uden at være 1. syndebuk for nattelarm. På hotellet finder man indendørs pool, udendørs pool med børnepool, trådløs internet, 24-timers reception, veksleservice, restaurant, bar, massagerum og spillerum. Specielt poolen på hotellets tag er super lækker og svært at holde sig fra.

Beliggenhed
Få minutters gang til stranden i området ved St. Pauls Bay, som består af byerne Qawra, Bugibba og St. Pauls Bay. Omkring 800 meter fra hotellet ligger søsterhotellet, Hotel Santana.

Forplejning
Opholdet inkluderer kvartpension. Der kan tilkøbes halvpension ved bestilling.

Værelserne
Pæne, rene og større værelser, der alle er med balkon. Der kan også forespørges ikkeryger-værelser. Alle værelser er udstyret med TV, internetadgang, telefon, aircondition, centralvarme(vinterhalvåret), safebox, hårføn og loftfan.
  • Standardværelser er nydelige dobbeltværelser med plads til 1 opredning
  • Superior værelser er større med bl.a. kaffe og te faciliteter samt strygejern ligesom der er en lille hjørne med sofa.

Attribut

Strand 600m
Centrum 200m
Indkøb 200m
Etager 6
Elevator Ja
Bar Ja
Pool Ja
Børnepool Ja
Wellness Nej
Legeplads Nej
Parkering Nej
Internet Ja, tillæg