Hotel San Antonio & Spa, St. Pauls Bay, Malta (Hotelklasse: 4+ stjerner)

Dette superlækre resort vidner om det faktum, at Malta tit sættes i forbindelse med rekreation og anti-stress. Hotellet er ikke blot af en høj standard, men de faciliteter bidrager bestemt også til de fire stjerner hotellet officielt har. Privat strand, lagune-inspireret pool, børnepool, fitnesscenter, indendørs opvarmet pool, to saunaer, 2 jacuzzi, 1 privat jacuzzi der kan lejes på stedet og dampbad. Udover dette har resortet også egen frisør, dykkercenter og en klatremur til dem der vil have en udfordring. Hotellet har også trådløs internet, veksleservice og meget, meget mere. Får man behov for en tur på indkøb, kan de fleste køb gøres på resortet, ligesom det også er muligt at leje en bil. Receptionen er behjælpelig 24 timer i døgnet.

Beliggenhed
Perfekt beliggende i rolige, afslappende omgivelser, blot 150 meter fra privat strand. Centrum af St. Pauls Bay er "lige om hjørnet". Hele resortet er rammet ind af palmetræer.

Forplejning
Opholdet inkluderer kvartpension, der nydes på hotellets restaurant.

Værelserne
Her er der heller ikke sparet på noget. Alle værelser er med TV, telefon, føn, safe, aircondition, minibar, mulighed for morgenmad på sengen, roomservice, og så videre. Intet mangler og alt er i orden!

Attribut

Strand 150m
Centrum 500m
Indkøb 500m
Etager x
Elevator Ja
Bar Ja
Pool Ja
Børnepool Ja
Wellness Ja
Legeplads Ja
Parkering Ja
Internet Ja