Hotel Le Soleil, Lido di Jesolo (Hotelklasse: 4+ stjerner)

Luksushotel direkte på stranden. Hvis du rigtig vil forkæle dig selv i ferien, er dette hotel det helt rigtige valg! Perfekt beliggenhed og perfekt service! Indretningen er varm, moderne, maritim og elegant. Herlige opholdsrum og terrasser, hvor fra man kan nyde den fabelagtige havudsigt. På terrassen foran poolen serveres friske cocktails, som du kan nyde i solen med verdens bedste udsigt. Poolområdet er et helt kapitel for sig. Det ligger i den forholdsvis frodige have, hvor der både er græs og terrasser. Her finder du garanteret en afslappende plads direkte i solen eller under en skyggefuld palme. Udover den store pool, har børnene også deres egen pool, som er pæn stor og placeret i det ene hjørne. På stranden har du som gæst dine egne 2 liggestole og 1 parasol pr. værelse, og disse er reserveret til dig hele ugen. Der er gratis trådløs internet på alle offentlige områder på hotellet. Et rigtig godt hotel for dig som ikke vil gå på kompromis med kvaliteten.

Beliggenhed
Direkte på stranden - bliver ikke bedre!

Forplejning
Opholdet er med kvartpension. Morgenbuffetten bugner af lækkerier, der kan indtages imens du sidder på terrassen og nyder udsigten over Adriaterhavet.

Værelserne
Klassisk indrettede standardværelser med føn, telefon, TV, safe, minibar, balkon/terrasse og aircondition. Kun mulighed for 4-sengsværelser i standardværelser med begrænset havudsigt. Opredningerne vil være i køjeseng og pladsen kan være trang.
Mod tillæg er der mulighed for "Deluxe-værelser", der er større og nyere.
  • Deluxeværelser standard: Kr. 1.260,- pr. værelse pr. uge.
  • Deluxeværelser med begrænset havudsigt: Kr. 1.820,- pr. værelse pr. uge.
  • Deluxeværelser med fuld havudsigt: Kr. 2.800,- pr. værelse pr. uge.

Attribut

Pension 1/2
Strand 0m
Centrum 50m
Indkøb 50m
Etager 7
Elevator Ja
Bar Ja
Pool Ja
Børnepool Ja
Wellness Nej
Legeplads Nej
Parkering Ja
Internet Ja, gratis