Hotel American, Lido di Jesolo (Hotelklasse: 3 stjerner)

Et dejligt hotel næsten overfor stranden. Hotellet er løbende blevet renoveret inden for de senere år. Et klassisk 3-stjernet strandhotel, hvor du kan forvente en glad feriestemning og en god atmosfære. Hotellet kan anbefales til alle typer gæster; både familier, voksne og yngre gæster vil nyde at bo på dette indbydende hotel, hvor der er nogle rigtig gode faciliteter. Her er en nydeligt reception med hall og opholdsrum, tv-stue, morgenmadslokale, restaurant og ikke mindst to barer. Både i den indendørs bar, og den udendørs bar ved terrassen, serveres der kolde og varme drikke. På terrassen kan du følge med i livet på gaden, og ellers nyde den herlige feriestemning. Hotellets største plus er naturligvis poolområdet. Her finder du en have/terrasse med en pæn stor pool samt separat børnepool. Ved poolen er der gratis liggestole. Hvis du vil være lidt mere aktiv, har du mulighed for at leje cykel på hotellet.

Beliggenhed
Fantastisk beliggende midt i centrum, med få meter til barer, restauranter og shopping. Ydermere ligger hotellet lige overfor stranden.

Forplejning
Opholdet er inklusiv morgenbuffet, en ugentlig galla-aften og de øvrige aftener; en 5-retters menu inklusiv salatbuffet. Der er flere forskellige valgmenuer.

Værelserne
Rigtig pæne værelser med god komfort. Alle er udstyret med føn, TV, telefon, safe, balkon og aircondition. De fleste værelser har kig mod havet. Værelser for 2 voksne og 2 børn, vil ofte være med dobbeltseng og køjeseng.

Attribut

Pension Ja
Strand 50m
Centrum 0m
Indkøb 0m
Etager 4
Elevator Ja
Bar Ja
Pool Ja
Børnepool Ja
Wellness Nej
Legeplads Nej
Parkering Ja
Internet Nej