Zanzibar - Nungwi Beach

En stor del af din ferie til Zanzibar er de magiske strande. Det er bare lige lidt flottere end mange andre steder. Kridhvide med det fineste sand og omgivet af palmer og uden store 10-etagers hotel. Ren bountyland.

Specielt for Zanzibar er den dramatiske indflydelse af tidevandet, der skabes af månen. To gange i døgnet kan forskellen på vandstanden være mere end 3 meter. Det er meget specielt og noget du selv skal opleve. 

Ved højvande er havet perfekt til svømning, snorkling og hop i havet fra f.eks. svømmeplatform eller lignende. Ved lavvande er det perfekte til at gå en skøn lang tur langs stranden og se hvad Zanzibar har for dig. Du vil også kunne se de lokale søge efter deres elskede fisk og skaldyr.

DATOER OG PRISER

  Afrejse   Dage / nætter   Fra   Pris
  27. januar 2023    13 dg / 10 nt   København   kr. 19.390,-

FLYTIDER

  Afrejsedato   Afgang   Ankomst Zanzibar   Hjemrejsedato   Hjemrejse   Ankomst
  27. 01 2023   København kl. 15:35   Kl.  08:10   07.02  2023   kl. 23:15   kl. 12:35

*Forbehold for ændringer af flytider

BØRN 2-12 år 

Børn 2-12 år får 20% i rabat
Der tages forbehold for ledig værelse til 3-4 pers.
*Bestilles direkte på telefon

Fly København / Billund til Zanzibar t/rTUREN ER INKL

  • 23 kg Bagage +  håndbagage
  • Mad og drikke på flyet
  • Transfer fra lufthavn til hotel t/r
  • 9 / 10 nætter på Hotel Riu Jambo
  • All inclusive ophold
  • Fri wifi på hotellet
  • Medlem af den danske rejsegarantifond

All inclusive

Dette er med i prisen og gælder 24 timer i døgnet
Dette gælder til morgenbuffetm frokost som buffet eller lette retter samt aftensmad som buffet med ”live cooking”. Der er også mulighed for at benytte de øvrige restauranter som a-la-carte – her kræves reservation. Dertil kommer alt snack og et kæmpe udvalg af drikkevarer.
Bemærk gæster med All inklusive får et armbånd som skal bæres.

Mere om Zanzibar

Zanzibar er ægte paradis. En lille tropisk ø ud for Afrikas kyst. Eksotisk og fortryllende med de skønneste sandstrande, svajende palmer og azurblåt hav. Øen lever i en tidslomme fra 50´erne hvorfra udviklingen er gået i stå. Vejene er bumpede og lokalbefolkningen lever visse steder stadig i jordhytter. Til gengæld er alt autentisk med en stor kærlighed til havet, strandende og de mange kokospalmer. Øen er kendt som krydderiø hvor især ingefær, kanel, vanilje, nelliker, kardemomme, sort peber og gurkemeje dyrkes. Disse kan købes til fordelagtige priser på Zanzibar og spreder spændende dufte. Øen er på sin egen måde virkelig idyllisk med hang til det let primitive på den fede måde. Bare tæer i sandet, møbler i eksotisk mørkt træ, hjemmebryggede drinks etc.

Alene navnet Zanzibar henleder en til drømme om cocktails i solnedgangen og afslapning under palmernes skygge mens man kigger ud over de kridhvide strande. Zanzibar er i høj grad afslapning, og du vil elske hvert minut. Strandene er charmerende og som taget ud af et postkort. Der er plads omkring en og øen indbyder til gåture langs vandet. I de små strandbarer oser det af lokal stemning og der er fine muligheder for at spise en lille frokost til en fornuftigt pris på et af nabohotellerne. Livet går i slowmotion i den smukkest tænkelig kulisse.

Men der er muligheder…. Øen ligger midt i det Indiske Oceran er omgivet af koralrev. Hvad er mere velegnet end bådture? Vælg mellem snorkeludflugter, delfin safari, sunset cruise og deepsea fishing. Nyd det blå hav og de mange små strandlaguner – udsigten er fantastisk. Tilbage på land er en tur til Stonetown ”et must”. Det er øens hovedstad med det gamle arabiske kvarter. Her finder I små labyrintagtige gader, lokal handicraft og shopping samt små skjulte rooftops og ”gardens” til en forfriskning. Byens historie er interessant med samlingspladsen for slavehandelen og den arabiske tid. Fra Stonetown går båden over til den lille ø Prison Island med kæmpe skildpadder. Og skal der lidt mere ti,l så kan en tur på landet være en spændende oplevelse med besøg i regnskoven og krydderiplantagerne.

VEJRET

Zanzibar er i princippet en helårsdestination. Der er mange solskinstimer og få regnvejrsdage. De mest våde måneder er mart til maj, hvor der kommer lidt regn ca. hver anden dag. Resten af året er øen tropisk og solrig. Dagtemperaturen ligger på 27-34 grader og masser af solskinstimer. Det er årets tørreste måned med meget lidt regn og lav luftfugtighed. 

Status:
Ring for priser på 7010 6343

Hotel

Hotel RIU Jambo, Zanzibar

Hotel RIU Jambo, Zanzibar

Stort og eksklusivt resort med et kæmpe udvalg af muligheder. Hotellet er helt nyt og åbnet i juni 2022. Det ligger direkte ud til den mest populære og flotteste af alle strande p&ar...
Paradise Beach Resort, Zanzibar

Paradise Beach Resort, Zanzibar

Et skønt og autentisk beach resort beliggende på Zanzibars østkyst i den lille landsby Marumbi. Hotellet oser af charme og ligger direkte på den smukke, hvide sandstrand ...
The Z Hotel, Zanzibar

The Z Hotel, Zanzibar

Super lækkert boutiquestyle hotel beliggende på øens smukkeste strand i Nungwi. Her er kælet for detaljerne og stedet oser af god stemning. Her er knap 50 værelser og&nb...