Thailand

Vi skræddersyer din rejse til Thailand! Vi har et stort netværk og et godt kendskab til landet og kan med vores lokale agent i baghånden arrangere rejsen som du ønsker. Mangler du inspiration, så ring på telefon 70106343 og lad os få en snak om jeres ønsker.

Status:
Ring for priser på 7010 6343

Information

Klima

Hele året ligger temperaturen på 30 - 35 grader. November til april er den tørre periode, hvor det regner mindst - undtaget er dog Koh Samui og øerne omkring - her er regntid fra medio oktober - start februar. Derfor anbefaler vi i sommerperioden destinationer på den østlige side af Thailand, da Krabi og Phuket kan have ustadigt vejr, især i perioden juli - september. Heftige regnskyl kan forekomme, disse varer dog sjældent hele dagen.

Befolkning:

Der er omkring 68 mio thaier - sproget er thai.

Møntfoden:

Baht (THB). 100 Baht svarer til ca. 19, 20 kr pr. 1/10 2016.

Drikkepenge:

Giv gerne 10 - 15% i drikkepenge da "service charge" ikke altid er inkluderet i en restaurant regning. Guider og chauffører vil også være taknemmelige for nogle ekstra baht.

El:

220 V - det samme som i Danmark. Sommetider skal der adapter til hvis stikket ikke passer. Kan købes lokalt.

Pas & visum:

Pas: Skal være gyldigt 6 måneder efter hjemrejse.
Visum: Intet visumkrav for danske statsborgere. I får gratis 30 dages turistvisum ved ankomst i Thailand.

Tidsforskel:

Sommertid +5 timer/vintertid +6 timer

Bangkok - Thailand

Bangkok er hektisk, farverig og fascinerende. Overalt ses gyldne templer, små lokale madmarkeder og en kaotisk trafik. Unge orangeklædte munke, rejsende og velklædte forretningsfolk myldrer rundt i gadebilledet, mens de charmende tuk-tuks blandes med larmen fra trafikken og flodvejenes longboats. I Bangkoks gader får man tilbudt mad i alle farver og chili i alle styrker, og det er svært ikke at lade sig lokke af alt fra gadekøkkener til gourmet. Thailænderne selv kalder Bangkok for Krung Thep - alias Englenes By. ....Læs mere »

Hua Hin - Thailand

Hua Hin med den royale badestrand ligger blot 2-3 timers kørsel syd for Bangkok. Ikke kun mange skandinaviske turister har taget denne charmerende ferieby til sig. Også den thailanske kongefamilie holder hvert år sommerferie på deres palads i udkanten af Hua Hin. Byen ligger lige ud til Siam bugten og syder og bobler af god stemning. Overalt er der en skøn atmosfære af ægte ferie. I byen finder du en mere traditionel thailandsk kultur end i mange andre feriebyer i Thailand. Byen byder på lækre restauranter, masser af shopping og ....Læs mere »

Khao Lak - Thailand

Khao Lak er smukt beliggende ud til de idylliske hvide palmestrande på Thailands vestkyst ca. en times kørsel nord for Phuket. Langs kysten ligger den ene lille ferieby efter den anden, som hver især byder på shopping og hyggelige restauranter. Hovedbyen hedder Khao Lak og er den største af de små feriebyer - her er udvalget af det hele lidt større. Her finder du også området natmarked hvor det er ganske sjove at handle lidt. Det er nemt at komme til Khao Lak fra alle de små byer med en lille tuk-tuk eller taxi. Prisen er meget ....Læs mere »

Phuket - Thailand

Phuket er Thailands ferieområde nr. et. En tropisk perle med postkortsmukke strande og skinnede turkisfarvet havvand. Omkrandset af kuperede, grønklædte bakker og et mekka af restauranter og butikker. Phuket har alt, hvad hjertet kan begære af badeferie, wellness, naturudflugter, livligt natteliv og gastronomiske oplevelser af høj klasse.  Ferie på Phuket er noget særligt. Fra de langstrakte øde strande i nordvest, over den neonoplyste og livlige Patong strand midt på vestkysten, til den fredfyldte idyl ved Ao Yon strand på ....Læs mere »