Tamarina Golf Estate, Mauritius

Fakta om banen

  Banenavn   Tamarina Golf Estate
  Beliggenhed   På vestkysten af Mauritius mellem Rempart bjerget og Tamarin bugten.
  Designer   Rodney Wright
  Etableringsår   2006.
  Antal huller   18 huller par 72 
  Banelængde   5176- 6886 meter
  Handicapkrav   Ingen
  Caddie   Nej
  Signaturhul   Hul 13


I et frodigt og let kuperet område ligger Tamarina Golf Estate. En udfordrende 18-hullers bane til golfere på alle niveauer. Banen er smukt placeret midt i den barske natur på Mauritius vestkyst. Den er omkranset af Mount Rempart mens Rempart River krydser fairways flere steder. Banen ligger ud til Tamarin bugten, og de rå omgivelser står i stærk kontrast til de velplejede fairways og lækre greens.

Der spilles på en 18-hullers par 72 mesterskabsbane designet af Rodney Wright. Banen åbnede i 2006 og byder på 18 udfordrende golfhuller til golfspillere på alle niveauer. Banen kan spilles fra 5 forskellige teesteder, så man kan variere sværhedsgraden af runden, ved at variere længden af golfbanen. Der er masser af store bunkers, men også brede fairways, som gør banen til en fair test for spillere på alle niveauer. Banen er bygget i  smukt natur område, og det er ikke et uvant syn at støde på aber, farverige fugle og andre dyrearter undervejs på runden. Banen er let kuperet og terrænet krævende, så det anbefales derfor at man benytter en golfbuggy på runden.

Det siger designeren:
Hele området var tidligere et klippe- og skovområde som blev anvendt til jagt. Banen er designet udfra ønsket om at bibeholde det naturlige landskab fra fordomstid med et afrikansk savanneindtryk Hvert hul er specielt designet til at vise den spektakulære udsigt til Rempart Mountain og Tamarin Bay.  Navnet stammer fra de mange tamarind træer i området.

Faciliteter
En hyggelig golfklub med en afslappet atmosfære. Der bydes på en lille pro shop hvor der også kan lejes udstyr. I klubhuset er der fine omklædningsfaciliteter. Klubben har eget Golf Academy hvor man kan bestille træningstimer samt fine forhold på driving range med putting green, chipping green og bunker område. Der købes token til rangebolde i pro shoppen. Klubhuset er charmerende og byder på restaurant og bar Le Dix-Neuf, hvorfra der er en smuk udsigt over hul 18. Man kan vælge både at sidde ude og inde. På terrassen er der et dejligt overdækket areal så man kan sidde i skygge. Buggy kan lejes. Det er ikke obligatorisk men anbefales både pga af det kuperede terræn men også pga afstand mellem tee-off steder samt det varme klima. Buggys er med GPS. Pris ca. 30-35 Euro. 

Midtvejs mellem 9. hul og 10. hul ligger et lille traktørsted, hvor man kan købe forfriskninger til resten af runden. Ved ophold på Tamarina Golf & Spa Boutique Hotel er en daglig runde golf inkluderet alle dage på nær ankomst og afrejse dagene. 

Se banens egen hjemmeside 

Status:
Ring for priser på 7010 6343