Spanien - PGA Catalunya miniferie

Golfrejse: FORLÆNGET WEEKEND TIL SPANIENS GOLFRESORT NR. 1!

Velkommen til et Golfparadis - hvor et lækkert og eksklusivt resort møder Spaniens bedste golfbane! PGA Catalunya er et imponerende golfresort med 36 huller, der er kendt overalt i golfverdenen. Mesterskabsbanen har de sidste 4 år rangeret i top 5 over Spaniens bedste golfbaner - nomineret af  eksperter og entusiaster i hele verden. Så der venter en oplevelse udover det sædvanlige... Resortet ligger i nordspanien - kun 10 km fra lufthavnen i Girona. Oplagt til en miniferie med forkælelse på 3-4 overnatninger.  

Her og nu tilbud

Se kampagne herunder - vil du vide mere så kontakt os på tlf 7010 6343 - Golf afdeling.

Lidt mere om PGA CATALUNYA

PGA Catalunya Resort har 2 fantastiske Championship Courses: Stadium og Tour Courses. De er begge smukke par 72 park- og skovbaner, som er designet af Angel Gallardo. Stadium Course er ret lang med smalle fairways og kuperede greens. Tour Course har samme kvalitet, men er lidt kortere og har lidt mere plads fra banens tees. Hvis du ønsker at bo ved banerne, er det 5* hotel Camiral dit første valg. Golfbanerne har eget klubhus, proshop og omfattende træningsfaciliteter. Desuden findes også en sublim restaurant i klubhuset, denne anbefaler vi at du besøger under dit ophold. Stadium Course er ved flere lejligheder valgt til den bedste golfbane i Spanien og kæmper ofte med Valderrama om diverse titler i landet.

Stadium Course har været vært for flere turneringer på European Tour. Den anden bane – Tour Course – er også en spændende udfordring og bruges til finalen på Challenge Tour. 
Spanien og Costa Brava regionen forsøgte uden held, at få Ryder Cup 2020 til PGA Catalunya, men blev slået på målstregen af Marco Simone i Rom. Det fortæller lidt om niveauet....
Banerne spilles i fantastisk natur med skov, udsigt til bjergene og så er banerne anlagt efter de mest optimale forhold

STADIUM COURSE
18 huller, par 72, 7205 yards. Parkland/Woodland.
Stadium Course ved PGA Catalunya Resort er designet af Angel Gallardo og Neil Coles. Det er en par 72 bane, som har fem tees på hvert hul. Banen er mesterskabsbanen som har været mere i de helt store turneringer. Denne suveræne golfbane er til golfere med lave handikap, på grund af dens mange hazarder og geniale design. Der er ingen tvivl om at der kræves fuld opmærksomhed og klogskab hele vejen rundt. Banens fairways ligger tæt omringet af gamle egetræer, fyrretræer og lyng. Derudover er der på denne bane en del vandhazarder og relativt kuperet, hvilket er god motion for både hjernen og kroppen. Medbring rigelig med bolde. For os med et mere almindeligt handicap - 18+ - skal vi blot nyde banen og oplevelsen og så tænke mindre på point tavlen og prisen på bolde :-)

TOUR COURSE
18 huller, par 72, 6453 yards. Parkland/Woodland.
Tour Course er nøjagtigt lige så betagende og smuk som Stadium. Det er blot en kortere golfbane, som ligger ved siden af Stadium Course, men den har alligevel et fantastisk og udfordrende design. Banen består af brede, åbne fairways samt strategisk placerede bunkers, og enhver golfer vil her få testet sine færdigheder her. Der er dog generelt lidt mere "tilgivelse" her end på Stadium Course.AFREJSEDATOER & VEJLEDENDE PRISER:

 • Turen kan laves med afrejse hver dag året rundt.
 • Varighed: 4 dage / 3 nætter
 • Golf: 10-15% rabat på Greenfee på begge baner for hotel Camirals gæster
 • Valgfri afrejsedato. - Rejserne skræddersys efter forespørgsel
 • Vejledende priser fra April til September fra kr. 7.990,- inkl 2 runder golf
 • Vejledende priser i vinterhalvåret fra kr. 5.990,- inkl 2 runder golf


Prisen inkluderer:

 • Fly fra Billund til GIrona t/r
 • Golfbag + 10 kg håndbagage
 • 3 nt på 5* hotel Camiral - PGA Catalunya
 • Morgenmad på hotelllet
 • Fri wifi på hotellet
 • 1 runde golf på Stadium Course - 18 huller - PGA Catalunya
 • 1 runde golf på Tour Course - 18 huller - PGA Catalunya
Prisen inkluderer ikke:
 • Drikkepenge 
 • Indchekket bagage 20 kg
 • Forsikringer
Bagage på flYET

Der kan medbringes sammenlagt 10 kg håndbagage + 1 golfbag på max 15 kg. 
Derudover kan der tilkøbes 20 kg indchekket bagage for ca. 530 Dkr. 

GreenFEE

I vores standardpakke er der inkl. 2 runder golf - en på hver af de 2 baner. Vi anbefaler at bestille tider hjemmefra. Ønskes der flere runder kan dette bestilles på hotellet og som hotelgæst får man 10-15% rabat på Greenfees. 
Se priser på Greenfee - Stadium Course
Se priser på Greenfee - Tour Course

OmRÅDET OMKRING PGA CATALUNYA

Resortet ligger kun 10 km fra den gamle Middelalderby Gerona - og dermed også fra lufthavnen. Det er en kæmpe gevist. Tag enten en taxi fra luftavnen eller lej en bil. Spanien er det land i Europa med billigste billeje, og der er gratis parkering på hotellet. Girona er en skøn kulturby med gastronimi i høj klasse, spændende historie, og en charmerende atmosfære. I Girona finder man en by, som har mange bygninger med både, Romersk, Arabisk og Jødisk indflydelse. De flotte bymurer danner omkreds omkring byens katedral, og de mange historiske og kulturelle seværdigheder i byen.Det er en dag værd. 

5 km fra PGA Catalunya ligger spabyen Caldes de Malavella. Der er 50 km til den interessant kunstby Figueras med det verdensberømte Teatro Dali - her finder i et kæmpe udvalg at den surrealistiske kunstner Salvodor Dalis bedste  værker. Ikke langt derfra ligger hans og Galas hus i den lille maleriske kystby Cadaques.  Der er 85 km til storbyen Barcelona - byen taler for sig selv og der er ingen ende på hvad der her tilbydes. af muligheder her. Er i mere til sol og strand så ligger den ene af Costa Bravas dejlige ferieby efter den anden med flotte strande ægte ferie stemning.

Status:
Ring for priser på 7010 6343

Hotel

PGA Catalunya Hotel Camiral, Girona

PGA Catalunya Hotel Camiral, Girona

Det fantastiske 5* Hotel Camiral ligger i hjertet af Costa Brava og lige op ad 2 verdensklasse golfbaner. Her bydes på et luksusophold i naturskønne omgivelser kun 10 km fra lufthavn...