Rejsemål

Status:
Ring for priser på 7010 6343

Laos

Vi skræddersyer din rejse til Laos! Vi har et stort netværk og et godt kendskab til landet og kan med vores lokale agent i baghånden arrangere rejsen som du ønsker. Mangler du inspiration, så ring på telefon 70106343 og lad os få en snak om jeres ønsker.Læs mere »

Indonesien

Vi skræddersyer din rejse til Indonesien - herunder i særdeleshed Bali, Lombok og de øvrige spændende øer i området. Vi har et stort netværk og et godt kendskab til landet og kan med vores lokale agent i baghånden arrangere rejsen som du ønsker. Mangler du inspiration, så ring på telefon 70106343 og lad os få en snak om jeres ønsker. De mest kendte sol- og badeferie områder ligger i den sydlige del af Bali. Men Indonesien er mere end det. På resten af Bali finder du kulturperlen Ubud, smukke landskaber ....Læs mere »

Thailand

Vi skræddersyer din rejse til Thailand! Vi har et stort netværk og et godt kendskab til landet og kan med vores lokale agent i baghånden arrangere rejsen som du ønsker. Mangler du inspiration, så ring på telefon 70106343 og lad os få en snak om jeres ønsker.Læs mere »

Vietnam

Vi skræddersyer din rejse til Vietnam! Vi har et godt kendskab til landet og kan med vores lokale agent i baghånden arrangere rejsen som du ønsker. Mangler du inspiration, så ring på telefon 70106343 og lad os få en snak om jeres ønsker.Vietnam er for oplevelser...., og mulighederne er enorme. Historiske oplevelser fåes i Hanoi, Hue, DMZ og Ho Chi Minh City. Kulturelle højdepunkter med Mekong deltaet og smukke Hoi An. Det hele krydres med den smukke natur i Sapa, Halong Bay, Dalat og Ninh Binh. Og så var vi lige ved at glemme ....Læs mere »

Burma

Rejser til Burma Rejser til Burma Vi skræddersyer rejsen efter  Jeres ønsker!  Vi har et stort netværk og et godt kendskab til landet og med vores lokale agent i baghånden arrangerer vi gerne en rejse som du ønsker den. Mangler du inspiration, så ring på telefon 70106343 og lad os få en snak om jeres ønsker.   Mange tror fejlagtigt at prisen på en skræddersyet individuel rejse er meget højere end en gruppetur - doverraskes over at prisen ikkeLæs mere »

Marokko

Vi skræddersyer din rejse til Marokko! Vi har et stort netværk og et godt kendskab til landet og kan med vores lokale agent i baghånden arrangere rejsen som du ønsker. Mangler du inspiration, så ring på telefon 70106343 og lad os få en snak om jeres ønsker.Læs mere »

Mauritius

  Drømmerejser....Mauritius Mauritius er den lille østat, der ligger i det Indiske Ocean ca. 900 km øst for Madagaskar. Øen, der regnes med til Afrika, er omkranset af pragtfulde hvide sandstrande med azur blå vand, mens øens midte er dækket af grønne sukkerrørsplantager i okkerrød jord og store skovområder hvor store kratere og dybe slugter skærer gennem landskabet,  og hvor storslåede vandfald bruser ned ad bjergsiderne. Mauritius er intet mindre end paradis. Øens vartegn er de mange ....Læs mere »

Laos

Vi skræddersyer din rejse til Laos! Vi har et stort netværk og et godt kendskab til landet og kan med vores lokale agent i baghånden arrangere rejsen som du ønsker. Mangler du inspiration, så ring på telefon 70106343 og lad os få en snak om jeres ønsker.Læs mere »

Zanzibar

Zanzibar er ægte paradis. En lille tropisk ø ud for Afrikas kyst. Eksotisk og fortryllende med de skønneste sandstrande, svajende palmer og azurblåt hav. Øen lever i en tidslomme fra 50´erne hvorfra udviklingen er gået i stå. Vejene er bumpede og lokalbefolkningen lever visse steder stadig i jordhytter. Til gengæld er alt autentisk med en stor kærlighed til havet, strandende og de mange kokospalmer.Læs mere »