PGA Catalunya Hotel Camiral, Girona (Hotelklasse: 5 stjerner)

Det fantastiske 5* Hotel Camiral ligger i hjertet af Costa Brava og lige op ad 2 verdensklasse golfbaner. Her bydes på et luksusophold i naturskønne omgivelser kun 10 km fra lufthavnen i Girona  og en time fra Barcelona. Hotellet er en del af det imponerende PGA Catalunya Resort. Det ligger med en en mageløs udsigt og der bydes på masser af faciliteter. 

Hotellet er bygget i 2006 og har 145 elegante værelser med flot udsigt over enten golfbanen eller poolen. Hotellet er for nyligt blevet fuldkomment gennemrenoveret i en moderne og luksuriøst stil. Der er en bred vifte af fritidsfaciliteter på Hotel Camiral PGA Catalunya Resort for at holde hver gæst underholdt, uanset om de spiller golf eller ej. Gæsterne kan nyde solen rundt om den store udendørs infinity-swimmingpool (sæsonåbnet) og derefter gå til hotellets spa og wellness afdelig (tillæg). Her kan både bestilles både massage og forskellige behandlingstyper. Hotellets wellnesscenter er det perfekte sted for gæsterne at slappe af med en sauna, boblebad og hammam  samt fitnessfaciliteter til de mere aktive gæster.

Hotellets restaurant, 1477, serverer en udvalgsmenu med middelhavsfavoritter med en catalansk twist. Der kan spise på terrassen med udsigt over Pyrenæerne. Restauranten byder på en flot a-la-carte menu og 24-timers roomserviceEfter et fantastisk måltid kan man gå hen til loungebaren for et velfortjent glas fin spansk sherry. Alternativt kan de anbefales at tage på besøg i clubhuset ved golfbanen og spise - bistroen her får varme ord med på vejen og man kan nyde udsigten over golfanlægget. 

Alle værelser på Hotel Camiral PGA Catalunya Resort er moderne i design og omfatter alle de væsentlige træk, man kunne forvente på et fem-stjernet feriested. Disse værelser er nyrenoverede og garanterer gæsterne et vidunderligt afslappende ophold. Alle værelser har rummelige badeværelser med gratis toiletartikler, gratis trådløs internetadgang, fladskærms-tv og stemningsbelysning. Hotellet tilbyder en bred vifte af overnatningsmuligheder, der spænder fra et klassisk Deluxe-værelse til suiter afhængigt af præferencer og budget. Under dit ophold har du sågar mulighed for, at vælge hvilken pude type du foretrækker så din komfort er i top.

Overalt på hotellet er der WI-FI. Hotellet tilbyder også gratis parkering.