Vestkysten - Mauritius

Langs den smukke vestkyst findes endnu flere bountystrande med det indbydende turkisfarvede hav som baggrundskulisse. Ind over land ligger de frodige bjergtoppe af kalksten. Vestkysten er et roligere og et mere afslappet ferieområde og antallet af turister er færre.  Stemningen er generelt mere "laid back" og stilen er til bikini og badebukser - måske med en t-shirt efter solnedgang.. 

Byen Flic en Flac ligger midt på vestkysten og er regionens store ferieparadis. Den kendetegnes ved de pragtfulde lange strande omkranset af koralrev, og med byen beliggende lige bag stranden. En stor del af stranden er offentlig. Det betyder at her er livligt på en hel anden måde, særligt i weekenden. De lokale flokkes på stranden og er usædvanlig gæstfrie. Der tændes bål og der grilles,  der spilles bold, humøret er højt og stemningen er svær at slå. Som feriegæst i byen er det nemt at blive en del af dette.

De fleste feriegæster bor på flotte resorts enten nord eller syd for Flic en Flac. Afstanden er kort og for de fleste er det en hyggelig gåtur langs stranden. Er man til mere beskedne vilkår og vil man gerne spare  på budgettet så er der et godt udvalg af ferielejligheder midt i Flic en Flac. Byen er charmerende med et spirende byliv. Der tilbydes flere gode restauranter, caféer, små forretninger og supermarkeder. 

Ikke langt fra Flic en Flac (15 km) ligger Tamarin Bay. Her findes et par lækre resorts, som byder på stor charme. Golfspillere bliver forkælet med et super flot bane og naturen rundt om er ganske fantastisk. Selve bugten indbyder til store oplevelser. Området besøges af et stort antal legesyge delfiner - særligt om morgenen. For de morgenfriske arrangeres der bådture så man kan svømme med de vilde delfiner. Er man mere til fiskeri så er Tamarin Bay samtidig et af verdens bedste områder for Big Game Fishing, hvor man går efter Blue Marlin, Black Marlin, Sailfish, Nahoo, tun og haj.

I bjergene, blot nogle kilometer fra Flic en Flac, ligger Caselas naturpark. Der er masser af vilde fugle, men også større dyr som aber, zebraer og kæmpeskildpadder. Du kan gå over hængebroer og tage på safaris med alt fra jeep til Segway. De eventyrlystne kan f.eks. tage på vandretur i selskab med løver.

Vestkysten er varmere end østkysten. Den er beriget med et varmt og tørt klima som minder om klimaet på det afrikanske fastland. Antallet af regnvejsdage er få og solskinstimerne mange. 

Status:
Ring for priser på 7010 6343

Hotel

La Pirogue, Flic en Flac, Mauritius

La Pirogue, Flic en Flac, Mauritius

La Pirogue er beliggende langs den smukkeste og mest vejrsikre kyst og omgivet af skinnede turkisvand. Her tilbydes en utrolig firestjernet oplevelse i paradis med afslappet stemning og masser af akti...
Tamarina Golf & Spa Boutique Hotel, Mauritius

Tamarina Golf & Spa Boutique Hotel, Mauritius

Med den smukkeste beliggenhed på Vestkysten af Mauritius finder du dette charmerende og hyggelige boutique hotel med blot 50 værelser. Her bydes på luksus og enkelthed...