Sydkysten - Mauritius

På Sydkysten dominerer den blændende smukke natur på alle måder. Kysten byder på de mest fantastiske bugter med flotte hvide sandstrande og kun kort vej inde i baglandet finder du bjerge og jungle i et virvar. Rundt omkring er området dækket af grønne sukkerrørsplantager i okkerrød jord og store skovområder hvor store kratere og dybe slugter skærer gennem landskabet. Her finder du storslåede vandfald som bruser ned ad bjergsiderne. Det er her det vilde kombineres med det eksotiske. 

Le Morne halvøen er stedet for en ferie sydpå. Det er øens dyreste område og nok også det mest eksklusive og øde. Selve Le Morene halveøen opsøges i høj grad af surfere. Strandene er fantastiske og man kan herfra nyde de smukkeste solnedgange. Indkvarteringerne er af virkelig høj klasse og der er ikke ret mange. Søger du ultimativ luksus kombineret med ro og fred bør du kigge på Sydkysten.

Ikke langt derfra findes endnu et par ret eksklusive golfbaner. Ønsker du at komme lidt omkring så er der behov for en bil. Men skal du slappe af, forkæles og nyde strandende så har du nok i de flotte resort der findes i området. 

Status:
Ring for priser på 7010 6343

Hotel

Lakaz Chamarel Lodge, Mauritius

Lakaz Chamarel Lodge, Mauritius

Lakaz Chamarel Exclusive Lodge ligger 6 km fra landsbyen La Goulette, omgivet af naturparken Black River og bjergene i Chamarel. Der er flot havudsigt. Her vågner man op til lyden af fuglesang o...
Le Morne LUX, Le Morne

Le Morne LUX, Le Morne

Luksus ud over alle grænser....Knap 1 times kørsel fra lufthavnen, på den sydvestlige del af Mauritius, finder man det lækre 5*  Le Morne Lux. Hotellet ligger n&aeli...