Indonesien

Vi skræddersyer din rejse til Indonesien - herunder i særdeleshed Bali, Lombok og de øvrige spændende øer i området. Vi har et stort netværk og et godt kendskab til landet og kan med vores lokale agent i baghånden arrangere rejsen som du ønsker. Mangler du inspiration, så ring på telefon 70106343 og lad os få en snak om jeres ønsker. De mest kendte sol- og badeferie områder ligger i den sydlige del af Bali. Men Indonesien er mere end det. På resten af Bali finder du kulturperlen Ubud, smukke landskaber med risterrasser og masser af farverige optog. Dertil kommer Lombok, The Gilies, og den interessante by Yogyakarta. eller måske dyrelivet og naturen på Java Vi glæder os til at hjælpe dig med spændende løsninger.

Bali - Ubud og strandene

Pak kufferten og tag med på en uforglemmelig rejse til eksotiske Bali. Rejsen er 14 dage med 13 overnatninger på vidunderlige Bali. På turen kan der vælges mellem ophold på 3* eller 4* hoteller.  Bali er berømt for sine maleriske solnedgange hvor der er basis for en ægte sundowner efterfulgt af en skøn middag på stranden. Øens ubeskrivelige smukke natur bliver kun overgået af den spændende og farverige kultur. Uanset om du vil dase på stranden med en cocktail i hånden eller gå på ....Læs mere »

Bali - Den populære trekantsrute

Bali er den mest populære af de indonesiske øer og ikke mindst berømt for sine maleriske solnedgange. Øens ubeskrivelige smukke natur bliver kun overgået af den spændende og farverige kultur. Uanset om du vil dase på stranden eller gå på opdagelse bag facaderne, så er Indonesiens mest populære ferieø fyldt med gode spots.  Denn populære 3-kants rute kombinerer det bedste af Bali. En sikker succes hvor du oplever det allerbedste af Gudernes Ø uden at rejse for emeget omkring. Der er både ....Læs mere »