Hua Hin - Thailand

Hua Hin med den royale badestrand ligger blot 2-3 timers kørsel syd for Bangkok. Ikke kun mange skandinaviske turister har taget denne charmerende ferieby til sig. Også den thailanske kongefamilie holder hvert år sommerferie på deres palads i udkanten af Hua Hin. Byen ligger lige ud til Siam bugten og syder og bobler af god stemning. Overalt er der en skøn atmosfære af ægte ferie.

I byen finder du en mere traditionel thailandsk kultur end i mange andre feriebyer i Thailand. Byen byder på lækre restauranter, masser af shopping og et spændende natmarked med lækre og billige fiskerestauranter i hobetal. Lige udenfor byen finder du et stort udbud af interessante udflugter til regnskoven, elefantridning og meget andet. Er du træt af de overbefolkede strande midt i byen så tag en tuk tuk 5-10 km mod syd eller nord og find de smukkeste små strande, som er noget mere øde. 

Rigtig mange turister – særligt skandinaviske – holder langtidsferie i området. De nyder den afslappede stemning og de skønne temperaturer. Det er ikke unormalt at bo i området mellem 30 dage og 3 måneder i den danske vinter. Nogle tager på ture ud fra Hua Hin, mens andre erobrer de mange verdensklasse golfbaner i området. Andre igen hygger sig mere omkring stranden og hotellet med en god bog og en computer, mens de forkæles med lækker friskfanget fisk og en kold drink. Uanset, hvad man bedst kan lide, så er området ved Hua Hin særdeles velegnet.

Status:
Ring for priser på 7010 6343

Hotel

Hotel Anantara, Hua Hin

Hotel Anantara, Hua Hin

Fantastisk lækkert og luksuriøst resort med den helt rigtige beliggenhed - direkte ud til stranden i Hua Hin. Her er en skøn og afslappent atmosfære i idylliske omg...
Hotel Nicha, Hua Hin

Hotel Nicha, Hua Hin

Enklet lille hotel med blot 20 værelser. Hotellet ligger i udkanten af Hua Hin med ca. 300m til en dejlig sandstrand. Der er 2 km til byens centrum. I den lille reception er de yderst behj&...