Hotel Henann Lagoon Resort, Boracay (Hotelklasse: 4 stjerner)

Elegante Henann Lagoon Resort er indbydende allerede ved første øjekast. Hotellet er i den eksklusive kreds, som i 2016 har fået tildelt æren af at være en af verdens bedste small Luxery hotels. I 2017 er hotellet Traveller Choise på Tripadvisor. Hotellet ligger blot 200 m fra Best Western Boracay og nyder derfor samme perfekte beliggenhed med 200 m til stranden og 800m til D-mall. De moderne værelser er bygget op omkring en 1.200 m² laguneformet pool med liggestole. Hotellet byder endvidere på fitnesscenter, ligesom der findes minimarked på hotellet. Hotellets gæster kan også benytte faciliteterne på Boracay Regency Spa, som ligger tre minutters gang derfra.

Der serveres internationale retter på Lagoon Café, som også byder på à la carte-menu med roomservice. Der tilbydes forfriskninger i poolbaren. Hotellet har fri wifi. 

Opholdet er i flotte og virkelige lækre deluxe værelser, som har en Queensize dobbeltseng og 1 enkeltseng. Værelserne er på ca. 40m2 og er indrettet moderne og stilfuldt i lyse og varme farver. Her er aircondtions, safeboks, tv med fladskærm, køleskab, samt telefon og kaffefaciliteter. På badeværelset er der bruser, hårføn og toiletartikler til fri afbenyttelse. Alle værelser har endvidere en møbleret balkon med udsigt til haven og poolen.

Ophold med morgenmad.

Attribut

Strand 200m
Centrum 800m
Indkøb 0m
Etager 4
Værelser/lejl. 222
Elevator Ja
Bar Ja
Pool Ja
Børnepool Nej
Wellness Ja
Legeplads Nej