Holiday Inn KL Glenmarie, Kuala Lumpur (Hotelklasse: 4+ stjerner)

Holiday Inn KL Glenmarie ligger i et dejlig roligt og grønt område i en af Kuala Lupurs fredelige forstæder. Her er et skøn tropisk atmosfære til trods fra man stadig er tæt på byen. Fra hotellet er der en skøn udsigt over de 2 mesterskabsgolfbaner. Hotellet byder på 2 dejlige poolområder hvoraf den ene har olympiske mål, mens den anden er mere indbydende til solbadning og afslapning  solen. I det hele taget tilbyde hotellet fine faciliteter til de aktive. Udover golf og svømning er der tennis, fitness, bordtennis, billard og squash. Når sulten melder sig kan der vælges mellem 5 forskellige restauranter. Kites Restaurant er buffet med asiatiske og vestlige retter. Andre spisemuligheder omfatter Fu-Rin Japanese Restaurant og Phoenix Chinese Restaurant. Dertil kommer Garden Terrace i golfklubben og The Mix med cafemenukort. Skal der slappes af kan gæsterne tage til The Glen lobby lounge eller The Mix, som også har levende musik underholdning. Alternativt Garden Terrace tilbyder udendørs terrasse spisning, med udsigt over golfbanerne.

Beliggenhed

Hotellet ligger midt i et grønt tropisk omrdåe sammen med Glenmarie Golf and Country Club. Fra hotellets poolområde er der er skøn skøn udsigt over golfbanerne. Der er 22 km til centrum af Kuala Lumpur og 35 km til lufthavnen. 

Værelserne

Flotte og veludstyrede deluxe værelser med gulv til loft-vinduer på ca. 32m2. Alle værelser er med safebox, aircondition, strygejern, skrivebord, hårføn, minibar, kaffe og te faciliteter, fladskærms TV, radio og telefon. Nydeligt badeværelser med bruser samt badekåbe og slippers.

Forplejning

Opholdet er med stor og indbydende morgenbuffet. Her er alt hvad hjertet begærer. 

Attribut

Hotelkategori 4+
Pension 1/4
Antal værelser 260
Centrum 22 km
Internet Ja, tillæg
Parkering Ja
Restaurant Ja
Wellness Nej
Bar Ja